Кубок Співдружності. «Динамо» – БАТЕ – 1:1

Кубок Співдружності. «Динамо» – БАТЕ – 1:1

Динамівці провели другий матч на Кубку Співдружності, який проходить у Санкт-Петербурзі. Цього разу підопічним Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева протистояв чемпіон Білорусії – борисовський БАТЕ.

Кубок Співдружності. Группа "Д"
"Динамо" – БАТЕ – 1:1

20 січня. Санкт-Петербург. СКК "Петербурзький". 600 глядачів.

Судді: Х. Каасік (Естонія), Т. Калугін, В. Єнютін (обидва – Росія).

«Динамо»: Кічак, Пінчук, Фартушняк, Бутенін, Петров, Морозюк, Мілько (Назарчук, 56), Зозуля (Лисенко, 65), Гармаш, Ярмоленко (Воронков, 56), Суарес (Герасим’юк, 46).

БАТЕ: Панкратов, Сахаров, Ржевський, Сосновський, Казанцев, Жавнерчик (Радевич, 63, Скавиш, 82), Єрмакович (Зайцев, 46), Сіваков (Некайчик, 59), Кривець, Близнюк (Єрмоленко, 66), Ребров (Платонов, 46).

Голи: Кривець (50), Морозюк (61, пен).

Попередження: Морозюк (29), Фартушняк (90) – Жавнерчик (41), Близнюк (42), Сосновський (53), Некайчик (80), Скавиш (90), Панкратов (90).

Вилучення: Сосновський (61).

Упродовж усього матчу динамівці володіли перевагою, створили достатньо моментів для взяття воріт суперника, але м’яч вперто не хотів летіти в сітку воріт БАТЕ.

Більше того, у дебюті другого тайму білоруси відкрили рахунок у матчі – відзначився півзахисників Сергій Кривець. Після цього удача все ж посміхнулась нашим хлопцям – на 61-й хвилині Микола Морозюк впевнено реалізував пенальті. У цьому епізоді суддя також вилучив гравця білорусів.

Маючи на одного гравця більше підопічні тандему Литовченко-Калитвинцев продовжували нагнітати обстановку біля воріт суперника, але забити переможний м’яч так і не вдалось.


Післяматчеві коментарі

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо»:

- Нам дуже хотілось сьогодні перемогти, але, на жаль, не склалось…Важко вигравати, коли не забиваєш. При реалізації моментів не вистачало впевненості. А цих моментів ми створили на два турніри наперед. У нас ще не все втрачено, є шанс продовжити виступи і ми будемо за нього боротись. Хоча не все залежить від нашої гри у вівторок. Завтра проведемо тренування в ДСІ «Зеніт», випробуємо цей новий для нас газон, на якому на «Динамо» очікує заключний матч групового турніру з командою «Бананц»

Віктор Ганчаренко, головний тренер БАТЕ:

- Наша команда проявила характер, рахунок вважаю закономірним. Окрім того, я певен, що суддя необґрунтовано вилучив нашого футболіста. Прогноз на вихід із групи робити важко: попереду день відпочинку, завтра ми будемо тренуватись і готуватись до непростої гри з «Пахтакором». Хоча, можливо, у нас буде і культурна програма - екскурсія Санкт-Петербургом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер