Кубок Співдружності. «Динамо» – «Бананц» – 1:0

Кубок Співдружності. «Динамо» – «Бананц» – 1:0

Київське «Динамо» припинило боротьбу за Кубок чемпіонів країн Співдружності. Завершити виступ на турнірі підопічним Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева все-таки вдалось на мажорній ноті. В останньому матчі групового турніру кияни обіграли вірменський «Бананц» із рахунком 1:0.

В іншому матчі групи білоруський БАТЕ зустрічався з чемпіоном Узбекистану, ташкентським "Пахтакором". Перемога білорусів вивела б обидві команди до ¼ фіналу, і футболісти БАТЕ її здобули.

Кубок Співдружності. Група "Д"

"Динамо" – "Бананц" – 1:0

22 січня. Санкт-Петербург. ДСІ «Зеніт». 1000 глядачів.

Судді: А. Сипайло (Латвія), В. Бобик, В. Кулагін (обидва - Росія).

«Динамо»: Бойко, Пінчук, Фартушняк, Бутенін, Петров, Морозюк, Мілько (Назарчук, 54) Зозуля (Лисенко, 82), Герасим’юк (Суарес, 85), Воронков (Ярмоленко, 60), Гармаш.

«Бананц»: Матюшин (Пивоваренко, 46), Григорян, Уланов, Дагбашян (Хачатрян, 70), Меликян, Аракелян (Григорян, 70), Марков (Карапетян, 46), Дженебян, Мелконян (Веранян, 70), Мурадян (Гезалян, 58), Крумов (Алексанян, 46).
Голи: Морозюк (65, пен).

Попередження: Аракелян (9), Марков (16), Меликян (76) - Зозуля (16), Мілько (42).

Післяматчеві коментарі:

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо»:
- Звичайно, я радий, що команда перемогла! Хлопці витримали хороший темп впродовж усього матчу, але не завжди впевнено розпоряджались гольовими моментами. Нам було дуже важко призвичаїтись до штучного покриття – футболісти зазнавали труднощів при обробці м’яча. За весь матч ми нанесли лише два удари в ворота суперника верхи.
Ми сподівались вийти до чвертьфіналу і грали на перемогу, що у нас і вийшло. У цілому ж команда додає і набирає оптимальну форму. Я хочу привітати своїх хлопців із тим, що в кожному матчі вони показували якісний футбол.

Микола Костов, головний тренер «Бананца»:

- Вітаю команду «Динамо» і її тренера із заслуженою перемогою. Наш суперник був дійсно сильнішим, і ми не нічого не могли йому протиставити. Такі турніри, як Кубок Співдружності, дозволяють гравцям набрати фізичну форму, а тренрам – переглянути молодих перспективних гравців. Я бажаю удачі всім командам, які пройшли до ¼ фіналу.

Підсумкова таблиця групи "Д" 

 

  ІВНПМО
1Пахтакор (Узбекистан)32015-26
2БАТЕ (Білорусія)31204-35
3ДИНАМО (КИЇВ, УКРАЇНА)31112-24
4Бананц (Віррменія)30121-51

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер