Cнайперські горизонти для Гармаша, Шапаренка та Миколенка

Cнайперські горизонти для Гармаша, Шапаренка та Миколенка

Відкривши рахунок у матчі з "Колосом" (3:0), Денис Гармаш забив свій 26-й гол у чемпіонатах України, увійшовши до топ-20 бомбардирів "Динамо" в національній першості. За кількістю забитих м'ячів Денис обійшов Дьємерсі Мбокані та Беньяміна Вербича (які мають по 25 голів), а також зрівнявся з Олександром Хацкевичем і Віталієм Буяльським.

Микола Шапаренко, забивши в Ковалівці свій 11-й гол у чемпіонатах України, обійшов цілу низку динамівців - Лукаша Теодорчика, Джермейна Ленса, Домагоя Віду, Артема Яшкіна, Сергія Федорова, Айілу Юссуфа, Дмитра Топчієва та Огнєна Вукоєвича. Тепер хавбек має однакову кількість голів із Марісом Верпаковскісом, Андрієм Несмачним та Євгеном Похлєбаєвим.

5-й гол Віталія Миколенка в УПЛ також дозволив захисникові піднятися в рейтингу динамівських снайперів. Віталій залишив позаду Ніко Кранчара, Бадра Ель-Каддурі, Володимира Маковського, Томаша Кендзьору, Романа Безуса та Михаїла Джишкаріані, та наздогнав таких гравців, як Олег Венглинський, Роман Єрьоменко, Лакі Ідахор, Гільєрме, Руслан Ротань і Сергій Скаченко. 

Нагадаємо, що лідером у списку динамівських голеадорів у чемпіонатах України є Сергій Ребров із поки недосяжним показником - протягом 11 сезонів нападник забив 113 голів. Серед нинішніх футболістів "Динамо" найкращим бомбардиром в УПЛ залишається Віктор Циганков, який має 60 забитих м'ячів у своєму активі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер