Станіслав Богуш став батьком!

Станіслав Богуш став батьком!

30-го квітня, напередодні матчу з «Шахтарем», радісна подія сталася в сім'ї воротаря «Динамо» Станіслава Богуша. Дружина Олена подарувала йому дочку Дашеньку!

На емоційному підйомі Стас працює з подвоєною енергією. У середу він нарівні з усіма брав участь у відкритому тренуванні, після чого про своє самопочуття, народження доньки та плани на найближчий час розповів кореспонденту клубного Інформвідділу:

- Кажуть, донька схожа на тата, але це ще складно визначити, адже вона зовсім маленька. Коли в Олени почалися перейми, я був поруч, але потім вона попросила мене піти, і я не заперечував (посміхається).

Зараз працюю з натхненням і бажанням. Поки ще тренуюся не в загальній групі, але вже близький до цього. Почуваю себе набагато краще. Після візиту до доктора Мартинса та зробленої 6-го грудня артроскопії все йде за планом. Як він і казав, за 4-5 місяців я маю повернутися до загальної групи. Зараз виконую всю роботу, яку пропонує тренер, але не форсуючи підготовку і не перенапружуючись. До ритму входжу поступово.

Почав виходити на поле і робити вправи з м'ячем ще з середини квітня. З кожним днем усе згадується, впевненості стає більше. Головне, бути готовим фізично, а моральна впевненість прийде з часом. Гадаю, на зборах уже зможу працювати повноцінно. Принаймні, стоїть таке завдання. А з початком наступного сезону буду прагнути повернутися до воріт.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер