»Cornelia Diamond»: турецький діамант для туристів

»Cornelia Diamond»: турецький діамант для туристів

Резиденцією для міні-збору, який передує останньому матчу групового турніру Ліги Європи УЕЄФА проти «Шерифа», делегація «Динамо» обрала 5-зірковий «Cornelia Diamond» (повна назва – «Cornelia Diamond Golf Resort & Spa»).

Готель розташований у мальовничому куточку на березі Середземного моря – місті Белек, у 45 км від Анталії. Був побудований у 2008 році, займає територію близько 200 тисяч квадратних метрів. Белек обирають місцем для проведення своїх зборів багато команд, які представляють провідні європейські чемпіонати. Приміром, уже в січні тут чекають на приїзд таких іменитих команд, як «Штутгарт», «Аякс», «Русенборг» та інших. Інфраструктура готелю задовольнить найрізноманітніші смаки приїжджих туристів. Шанувальники спокійного відпочинку можуть насолоджуватися свіжим морським повітрям і мальовничою територією готелю. До таких, поза сумнівом, ніяк не можна зарахувати футболістів «Динамо».

Щоправда, головне завдання перебування нашої команди на зборі, – це підготовка до матчу з «Шерифом». Поле, на якому проходять щоденні заняття команди, розташоване в кількох хвилинах їзди на автобусі. Є ще одне, безпосередньо на території готелю, але на ньому футболісти займалися лише в день приїзду. Причина – газон готують до січня-лютого, коли тут будуть готуватися до початку сезону згадані вище клуби.

Готель має в розпорядженні відмінний тренажерний зал. Кілька разів тренерський штаб команди на чолі з Олегом Лужним обирав його для проведення розминки з футболістами перед від'їздом на тренувальне поле. Можуть динамівці «потягати залізо» й самостійно. Також футболісти можуть провести вільний час у спортивному комплексі. У розпорядженні постояльців – стіл для настільного тенісу, більярд, комп'ютерні ігри і так далі. Якщо комусь із хлопців бракує часу для тренувань, свою техніку завжди можна покращити на полі для міні-футболу.

Виблискує різноманітністю меню пропонованих страв у ресторані готелю. Так, на сніданок, обід і вечерю відвідувачам пропонується шведський стіл, із представленням багатьох кухонь світу. Усі назви страв підписані російською мовою, тому проблем із вибором відповідної не виникає. До речі, враховані й побажання людей, які вживають дієтичну їжу, – для них відведено спеціальний стенд. На солодкий стіл особливою популярністю користуються турецькі солодощі, від яких просто неможливо відмовитися.

Таким чином, умови, в яких «Динамо» проводить підготовчий період, цілком сприяють підтримці гарного настрою всередині колективу. Попереду в команди повернення до Києва й останній матч 2010 року, який стане завершальним акордом перед відпусткою.

Дивіться фотогалерею «Підготовка в Туреччині. День восьмий»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Белека

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер