Cуперкубок Героїв АТО. Чекайте на яскраве дійство!

Cуперкубок Героїв АТО. Чекайте на яскраве дійство!

З нагоди відкриття сезону 2018 року переможці регулярних змагань Ліги учасників АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 28 квітня зустрінуться в новому форматі футбольного протистояння і визначать володаря Суперкубка Героїв АТО. Чинний чемпіон - команда «Президентський полк» - змагатиметься з командою Центрального апарата Служби безпеки України «SB-TEAM» - срібного призера 2016 року.

Сергій ЛАЗАРЄВ, капітан команди «SB-TEAM»:

- Дуже хочеться зіграти на такому шикарному стадіоні, тому що для команди і для мене особисто це велика честь - грати на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Для багатьох хлопців із моєї команди це дійсно мрія. Вони на це заслужили, тому що дійсно показали свої здобутки, захищаючи Україну.

Учасники розіграшу Суперкубка Героїв АТО мають намір показати футбол високого рівня, індивідуальну майстерність і колективний тактичний вишкіл на радість глядачам, які завітають на стадіон.

Артем БОРЩ, капітан команди «Президентський полк»:

- Постараємося тримати м'яч, грати через фланги, щоб було цікаво, не як сільський футбол. Постараємося, щоб люди, які прийдуть, побачили, що ми недарма тренуємося і граємо на таких полях, на такому рівні.

Розіграшу Суперкубка Героїв АТО передуватиме виставковий матч ветеранів київського «Динамо» та збірної Федерації футболу учасників АТО, що має привернути увагу багатьох футбольних шанувальників і перетворити дійство на справжнє свято. До того ж для учасників бойових дій, інвалідів війни та воїнів АТО на Донбасі футбол став головним елементом соціальної реабілітації.

Володимир Мунтян, ветеран ФК «Динамо» (Київ):

- Якщо вони як професіонали, а не військовослужбовці, вони повинні виконувати свою місію. Але, водночас, вони учасники АТО, які пройшли ті дії, які у нас, на жаль, з'явилися. Але вони знайшли розрядку у футболі. Це, з точки зору ветеранів і тих, хто віддав чимало життя футболу, гідно поваги та подяки за те, що вони виконують усе, що їм доручено, з честю.

Нагадаємо, за підтримки ФК «Динамо» (Київ) з 2016 року проводиться регулярний чемпіонат Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО. На сьогодні у змаганнях беруть участь понад 60-ти команд військовослужбовців і силових структур України. Добра справа має своє продовження. Нині закладається нова традиція, що обіцяє викликати великий суспільних резонанс і подарувати справжню футбольну інтригу.

Руслан РУДЕНКО, президент Федерації футболу учасників АТО:

- Символічно і логічно, коли вже були проведені два Кубки Героїв АТО, то переможці цих кубків повинні були зустрітися. Ми вже впровадили таке відкриття сезону третього всеукраїнського чемпіонату на Кубок Героїв АТО. В даному випадку ми бачимо, що найкраща команда 2016 року зіграє із найкращою командою 2017 року. Тобто ми Суперкубком Героїв АТО відкриваємо сезон чемпіонату 2018 року.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер