Збірна України: без шансів у Празі

Збірна України: без шансів у Празі

Національна збірна України знову не порадувала вболівальників позитивним результатом, цього разу поступившись у Празі. На відміну від попередніх поєдинків, підопічні Олега Блохіна поступилися супернику за всіма статтями, що в результаті відобразилося на табло.

Дебют матчу вийшов для «жовто-синіх» шокуючим. Уже на третій хвилині в зіткненні Шевчука з Режеком арбітр угледів порушення правил з боку українського захисника, і Кадлец реалізував пенальті. А незабаром господарі подвоїли рахунок, коли той же Кадлец вдало зіграв головою після подачі до штрафного майданчика українців.

Оговтатися від такого удару нашим хлопцям так і не вдалося. М'ячем-то вони володіли, але небезпечних моментів біля воріт чехів від цього не збільшувалося. Наприкінці першого тайму Девичу все ж вдалося забити м'яч, але арбітр скасував узяття воріт, зафіксувавши в нападника оффсайд.

Після перерви знову фатальними для гостей стали дебютні хвилини. Спочатку Режек влучним ударом у кут змусив капітулювати Диканя, а буквально в наступній своїй атаці господарі довели рахунок до непристойного, коли Колар прийняв передачу, розвернувся й без перешкод пробив повз голкіпера.

Подальші спроби наших хлопців хоча б «підсолодити пігулку» успіху не мали. Девич, граючи на добиванні, пробив вище воріт, Ярмоленку не вистачило самої крихти, щоб влучити в «дев'ятку» воріт Дробни, а дебютант Шиндер і зовсім незрозумілим чином із кількох метрів спрямував м'яча повз порожні ворота!

Четверта поспіль поразка збірної під керівництвом Олега Блохіна. Виправдань можна знайти багато, але результат, як говориться, не змінити.

Товариський матч

Чехія
Україна 4:0 (2:0).

Чехія:
Дробни, Поспех (Селассі, 60), Сивок, Кадлец, Пуділ, Хюбшман, Плашил, Пілар, Колар (Вачек, 68), Режек, Пекхарт (Лафата, 58).

Україна: Дикань, Бутко, Кучер, Кривцов, Шевчук (Федецький, 76), Ярмоленко (Калініченко, 85), Тимощук, Гай (Ракицький, 46), Коноплянка (Воронін, 52), Мілевський (Селезньов, 57), Девич (Шиндер, 80).

Голи: Кадлец (3, пен., 12), Режек (47), Колар (51).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер