Даніель Рамуш: «Якщо справа дійде до серії пенальті, ми переможемо»

Даніель Рамуш: «Якщо справа дійде до серії пенальті, ми переможемо»

- Як ви вважаєте, трибуни «Олімпійського» якось вплинуть на вашу команду, гравці відчуватимуть цей тиск?

- Звісно, це певним чином має на нас вплинути. Грати за великої аудиторії на 70-тисячному стадіоні - це підвищена відповідальність. З іншого боку, велика кількість глядачів мотивуватиме наших гравців, а також, безумовно, допоможе набути досвіду. 

- Ваша команда за один крок від історичного здобутку. Ви відчуваєте це?

- Звичайно, цей матч для нас вкрай важливий. У той самий час, ми усвідомлюємо, хто є фаворитом, хоча не втрачаємо надій на проходження до групи. Попри те, що «Динамо» є безумовним фаворитом протистояння, ми докладемо всіх зусиль, аби створити якомога більше труднощів для нашого суперника. Тому не варто завчасно скидувати нас з рахунків. 

- Яким буде головний меседж, головна установка для ваших підопічних на цю гру?

- Насамперед, намагатися використати абсолютно всі моменти. Можливо, їх буде небагато. Ми усвідомлюємо різницю у класі, але маємо докласти всіх зусиль для перемоги у цій дуелі. Треба викластися повністю, грати спокійно, намагатися уникнути тиску та зробити все від нас залежне, аби спробувати пройти далі. 

- Що вам відомо про Київ та Україну?

- Я знаю, що на долю українського народу випало чимало труднощів, але завдяки своїй працьовитості та скромності він їх переборов. У світі дуже шанують та поважають український народ. 

- Чи знайомі ви з португальськими тренерами «Шахтаря»? Чи обговорювали з ними протистояння з «Динамо», чи просили пораду?

- Так, я добре знаю Паулу Фонсеку, ми не один рік знайомі й добре приятелюємо. Наші команди не один раз зустрічалися в Португалії. Сьогодні у нас з Паулу запланована зустріч у Києві. 

- Чи тренували ви пенальті?

- Ми працюємо над усіма компонентами. Вважаю, якщо справа дійде до серії пенальті, ми переможемо. 

- Як пройшов дальній переліт до Києва з Фуншалу? Чи не хотіли б ви прилетіти на добу раніше, як це зробили динамівці?

- Це рішення слід пов'язувати з прагматичними міркуваннями. Ми - клуб скромний, завжди виходимо з наших можливостей. Нам треба було добре відновитися після гри з «Боавіштою», і нам це вдалося.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер