Данило Скорко: «Хочемо втримати відрив, щоб упевнено почуватися та стати чемпіонами»

Данило Скорко: «Хочемо втримати відрив, щоб упевнено почуватися та стати чемпіонами»

- Ми розуміємо, що вже кінець першої частини сезону, тому не хочеться робити помилки та втрачати очки. Зараз у нас відрив у шість балів, ми хочемо втримати його до кінця, щоб упевнено почуватися в завершенні чемпіонату та стати чемпіонами.

- Чи можна сказати, що сьогодні результат матчу зробили гравці з обойми першої команди?

- Звичайно, це досвідчені футболісти, у яких є виконавська майстерність, у деяких - досвід гри в Лізі чемпіонів або Лізі Європи, у більш сильних чемпіонатах. Вони показали свої сильні якості та хорошу гру, допомогли нам здобути перемогу.

- Ти сьогодні взаємодіяв із Шабановим. Як тобі гралося в парі з ним?

- Вважаю, у першому таймі ми дуже здорово грали, пропустили тільки одну контратаку. А в другому таймі, звичайно, трохи розслабилися, і біля наших воріт стало виникати більше моментів. А так, вважаю, зіграли здорово.

- Шабанов грав проти "Барселони", а тепер зіграв проти молодіжної команди "Маріуполя". Є різниця?

- Це у нього треба запитати. (Усміхається) Там він грав проти Мессі, а тут і сам не знає, проти кого грає.

- Що можеш сказати про атакувальну міць вашої команди? Ми побачили унікальну чотириходівку, коли "Динамо" забивало третій м'яч.

- У нас дуже сильна група атаки. Нам дуже допоміг Гіо Цитаїшвілі, і той же Ванат - хочемо, щоб він став найкращим бомбардиром нашої команди. Клейтон теж підсилив гру. Вважаю, вони здорово зіграли. Це підтверджує результат - скільки голів ми забили і скільки хороших атак провели.

- Тренер залишився не дуже задоволений другим таймом. Що сталося після перерви, результат уже був зроблений і це зіграло свою роль?

- Думаю, уся команда незадоволена другим таймом. Ми втратили концентрацію, хоча перший тайм зіграли на дуже хорошому рівні, забивши чотири голи. А потім втратили концентрацію в обороні, допустивши моменти біля наших воріт.

- П'ятий гол, забитий Білошевським, - це його індивідуальне досягнення. Що ти міг би сказати про цей м'яч свого партнера по команді?

- Нам завжди кажуть, щоб флангові гравці стріляли в одинадцятиметрову зону. А Білошевський добре набіг, здорово влучив і забив.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер