Данило Сильва: «Маємо позбавити козирів лідерів «Бешикташа»

Данило Сильва: «Маємо позбавити козирів лідерів «Бешикташа»

Бразильський захисник «Динамо» Данило Сильва оцінив підготовчий період команди, який проходив в Іспанії, а також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з «Бешикташем».

- Данило, як би ти оцінив рівень готовності команди за підсумками другого збору?


- Як дуже хороший. Ми провели дуже плідну роботу, як у тактичному, так й ігровому плані. Умови, в яких працювали в Іспанії, максимально сприяли цьому. Тому скаржитися на щось немає особливого сенсу, і ми в чудовому настрої підходимо до першого матчу з «Бешикташем».

- Останній спаринг на зборі, проти «Зеніту», став хорошою репетицією перед візитом до Стамбул?

- Поєдинок проти «Зеніту», звичайно, був для нас принциповим. Передусім, через те, що нам протистояла найкраща команда Росії. Матч вийшов жорстким, ніхто не хотів поступатися в єдиноборствах. Такої ж гри очікуємо й у поєдинку з «Бешикташем», тому ми до нього готові.

- На чому робився акцент головним тренером на другому зборі?

- В основному, на тренуваннях ми працювали з м'ячем, багато часу приділялося тактичним напрацюванням, тренери окремо працювали із захисниками та гравцями атаки. Також кілька разів переглядали матчі чемпіонату Туреччини за участю «Бешикташа», щоб визначити сильні та слабкі сторони суперника.

- Тобто, про суперника футболісти обізнані доволі добре?

- Так. Тренери надали нам повну інформацію, розібравши кожного гравця та всю команду в цілому практично від «а» до «я». Упевнений, це нам дуже допоможе в майбутній грі з «Бешикташем».

- Після матчу чемпіонату з «Анкарагюджю» (0:1) в роздягальні «Бешикташа» сталася бійка, результатом якої стало відрахування з команди капітана Узульмеза. Як вважаєш, це піде нам на користь?

- Природно, нездорова атмосфера всередині колективу ніяк не сприяє досягненню спільних цілей. Гадаю, супернику буде важко належним чином налаштуватися на майбутній поєдинок. У будь-якому випадку, ми повинні показати свої найкращі якості, і позбавити головних козирів лідерів «Бешикташа» – Гуті, Куарежму та інших.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), зі Стамбулу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер