Данило СИЛЬВА, ДРАГОВИЧ та ВУКОЄВИЧ – у символічних збірних 29-го туру УПЛ!

Данило СИЛЬВА, ДРАГОВИЧ та ВУКОЄВИЧ – у символічних збірних 29-го туру УПЛ!

Один із них – бразильський захисник Данило СИЛЬВА, який другий матч поспіль діяв на незвичній для себе у цьому сезоні позиції центрального захисника.

Football.ua: «Після вдалого матчу проти «Чорноморця» в Кубку Данило Сильва знову зіграв у центрі захисту. Проти «Іллічівця» після вилучення Макаренка в оборони киян також було достатньо роботи, і бразильський захисник із найкращого боку показав себе на фактично новому для себе місці в Динамо».

Футбольний клуб: «По матчу, в якому після вилучення киянина Макаренка про видовищність мова не йшла, важко когось відзначити.

Утім, бразильський крайній захисник «Динамо», який вимушено діяв у центрі оборони, став одним із непримітних героїв. Сильва та його партнери другий матч поспіль залишили поле без пропущених м'ячів – безперечне досягнення!»

Свою порцію компліментів заслужив й  Александар ДРАГОВИЧ, який у парі з Данило Сильвою другий матч поспіль складає монолітний центр захисту «біло-синіх».

FootBoom.com: «У поєдинку проти «Іллічівця» динамівці після раннього вилучення Макаренка майже весь матч були змушені присвятити збереженню переможного рахунку з акцентом на оборонні дії. І тут найкращим чином проявив себе австрійський центрбек киян: раз за разом перериваючи перспективні простріли та виграючи «другий поверх», Александар продемонстрував гру, на яку вболівальники чекають від гравця національної збірної в кожному матчі.

Не варто применшувати внесок, зроблений іншим центральним захисником, Данило Сильвою, однак саме Драгович частіше опинявся в епіцентрі подій, ліквідовуючи флангові загрози збоку гравців «Іллічівця».

Не міг не потрапити до символічних збірних туру опорний півзахисник «Динамо» Огнєн ВУКОЄВИЧ, який став автором першого й, як виявилося, переможного м’яча у ворота «Іллічівця».

Football.ua: «Опорний хавбек «Динамо» не лише забив дуже важливий м'яч у дебюті зустрічі, а ще й багато зробив для збереження потрібного результату після вилучення у складі своєї команди. «Іллічівець» намагався активно йти вперед, і багато важливих єдиноборств у центрі поля провів саме Вукоєвич».

FootBoom.com: «У матчі проти маріупольського «Іллічівця» після того, як «Динамо» залишилося в меншості та відійшло в оборону, на центральних півзахисників лягло додаткове навантаження, що посилилося після заміни Романа Безуса – Велозу та Вукоєвич більше тайму «розчищали» центр удвох проти трьох опонентів. І впоралися з цим успішно, перевівши атаки маріупольців на фланги. Добре відпрацювали обидва, але Мігель не забив, а Огнєн – забив. Забив надзвичайно важливий гол, який дозволив киянам після вилучення Макаренка спокійно перейти в режим збереження переможного рахунку».

Та найбільше «викликів» до збірних туру отримав динамівський голкіпер, який проводить сезон у оренді, граючи за «Дніпро» – Денис БОЙКО.

Football.ua: «Урешті-решт, «Дніпру» впродовж матчу проти Ворскли вдалося переламати ситуацію й навіть здобути розгромну перемогу, проте більшу частину матчу багато в чому виключно завдяки блискучій грі Бойка Дніпру вдалося не розсипатися. Ворскла мала достатньо шансів забити, але надійна гра голкіпера дніпрян не дозволила їй це зробити більше одного разу».

Футбольний клуб: «Своєю грою в команді Хуанде Рамоса вихованець «Динамо» доводить, що він і в Києві зараз не був би зайвим. Ось і в Полтаві Бойко зробив усе, щоб допомогти дніпропетровцям перервати серію невдалих матчів. За повного потурання захисників він неодноразово рятував партнерів і за рахунку 0:0, і потім за 0:1, зберігаючи таким чином надію. Денис був одним із тих, кому тренери та вболівальники «Дніпра» мають бути вдячні за блискучий шанс – уперше зіграти в Лізі чемпіонів».

FootBoom.com: «У тому, що «Дніпро» зміг вивезти з Полтави перемогу, є чимала заслуга голкіпера дніпрян Дениса Бойка. Саме реакція стража воріт дніпропетровців неодноразово рятувала «Дніпро» після небезпечних ударів Яховича та Баранника. І якщо б не Бойко, то для команди Рамоса все могло закінчитися ще в першому таймі. Але Денис рятував, а виграна ним у Яховича дуель на 65-й хвилині стала відправною точкою для перемоги «Дніпра».

Отримав схвальні відгуки за свою гру ще один орендований динамівець, правий захисник Сергій ЛЮЛЬКА, який цього сезону виступає у складі «Говерли».

Football.ua: «Правий захисник «Говерли» не лише надійно прикривав свою позицію в обороні, але й регулярно успішно підключався до атак. Кілька його передач із правого флангу могли призвести до забитих м'ячів».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер