Данило СИЛЬВА: «Динамо» хоче перемогти «Дніпро» та залишитися на першому місці в турнірній таблиц»

Данило СИЛЬВА: «Динамо» хоче перемогти «Дніпро» та залишитися на першому місці в турнірній таблиц»

Бразилець багато разів грав проти «Дніпра» й чудово знає, наскільки складним буде недільний поєдинок команд у рамках турніру Ліги Парі-Матч, про що розповів офіційному сайту ФК «Динамо» (Київ).

- У трьох перших турах нам вдалося тричі перемогти, що дуже важливо на старті чемпіонату. Хоча кожна перемога нам дісталася з великими труднощами, в тому числі й на останніх хвилинах, як у матчі з «Чорноморцем». Із кожним днем ​​наша гра покращується.

До матчу з «Дніпром» команда готується дуже серйозно. Ніхто не звертає уваги, що у двох із трьох матчів наш суперник втратив очки. У Дніпропетровську за підтримки своїх уболівальників вони нас захочуть перемогти.

За роки в Україні я провів багато матчів проти «Дніпра», й кожен із них чимось запам'ятався. Хоча «Динамо» частіше перемагало, зробити це, особливо граючи в гостях, було вельми складно. У «Дніпра» особливо небезпечний у нападі Калінич, на фланзі півзахисту Бруну Гама. Можу ще відзначити Матеуса, але наскільки розумію, через травму він проти нас не зіграє. «Динамо» хоче перемогти «Дніпро» та залишитися на першому місці в турнірній таблиці.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер