Данило СИЛВА – новий динамівський сотник!

Данило СИЛВА – новий динамівський сотник!

Свій перший матч завжди усміхнений бразилець провів ще в сезоні-2009/10, дебютувавши 6 березня 2010 року в нічийному поєдинку з «Іллічівцем» у Маріуполі (1:1).

З того самого часу й до сьогоднішнього дня футболіст, який зарекомендував себе як швидкий, витривалий, технічний та непоступливий захисник, є твердим гравцем основи «Динамо».

За більш ніж чотири роки в «Динамо» 27-річний Данило тричі ставав срібним призером чемпіонату України (2010, 2011, 2012), вигравав бронзові нагороди першості (2013), перемагав у Суперкубку України (2011) та ставав фіналістом національного Кубка (2011). Окрім того, гравець виходив на поле в якості капітана «Динамо»!

У Прем'єр-лізі захисник провів рівно 100 матчів, в яких забив два м'ячі й загалом награв 8385 хвилин. До речі, другий із голів захисника було забито саме у ворота «Іллічівця», проти якого він уперше одягнув «біло-синю» футболку в Прем'єр-лізі. Що стосується жовтих карток, то за стільки років виступів за «Динамо» в його активі їх 15. Із поля же Данило Сильва ще жодного разу не вилучався.

Офіційний сайт «Динамо» вітає футболіста з цим досягненням та бажає, щоб він якомога частіше радував уболівальників своєю грою та результатами!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер