Данило СИЛЬВА: «Для впевненості потрібно перемогти «Севастополь»

Данило СИЛЬВА: «Для впевненості потрібно перемогти «Севастополь»

- Ти тренуєшся із пов'язкою на руці. Чи немає через це будь-яких обмежень у навантаженнях на тренуваннях та іграх?

- Та ні, я вже місяць її ношу, тож усе гаразд. Учора в мене було невелике ушкодження, однак це не завадить мені зіграти із «Севастополем».

- Що знаєш про наступного суперника? Адже тобі не доводилося ще з ними зустрічатися?

- Я бачив уривки їхньої минулої гри проти «Шахтаря». Вважаю, що цю команду в жодному разі не можна недооцінювати, оскільки вони спричинили чимало клопоту «гірникам». Гра буде нелегкою, але ми маємо виправдати довіру наших уболівальників та здобути перемогу. Не можна припускатися такої осічки, як у домашній грі першого туру.

- «Севастополь» забив гол «Шахтарю» після розіграшу кутового. Чи погоджуєшся ти, що стандартні положення – це сильна риса цієї команди?

- Так, нам потрібно добре попрацювати над стандартними положеннями. Завтра тренерський штаб надасть ще більше інформації про суперника. Подивимося запис їхньої гри й будемо мати інформацію в повному обсязі.

- «Динамо» пропустило два голи у двох стартових турах. Дії захисної лінії ще не повністю налагоджені?

- Щоб більше не було неприємних сюрпризів, потрібно грати уважно й обережно в захисті.

- Що можеш сказати про нових гравців команди, зокрема захисників?

- Нові хлопці з перших днів дуже старанно працюють, для того щоб реалізувати головну мету команди – виграти чемпіонство. Гадаю, з часом вони ще краще впишуться до колективу.

- Гра із «Севастополем» буде своєрідною репетицією перед українським «класико». Які очікування від гри в Донецьку?

- Справді, це так. Ми маємо бути згуртованими у найближчій грі в неділю, щоб команда відчула ще більшу впевненість перед ключовим матчем із «Шахтарем».

- Які маєш відчуття, коли доводиться виступати в ролі капітана?

- Для цієї функції в нас є кілька досвідчених гравців – Шовковський, Гусєв, або той же Ярмоленко, який веде команду вперед. Але якщо буде необхідність, я із задоволенням буду грати з капітанською пов'язкою та виправдовувати довіру тренера.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер