Данило СИЛЬВА: «Просто «Дніпро» добре грав»

Данило СИЛЬВА: «Просто «Дніпро» добре грав»

- "Дніпро" - сильна команда, у них добре побудована гра, налагоджене взаєморозуміння. Крім того, вони грали у себе вдома. Тому ми свідомо віддали їм ініціативу і грали другим номером, дозволивши "Дніпру" диктувати події на полі. Вони вийшли вперед. А після перерви ми спробували докласти максимальних зусиль, почали краще грати і забили закономірний гол.

- Чому не вдалося скористатися тим, що у "Дніпра" був важкий виїзний матч в Швеції і на один день менше для відновлення?

- Все це досить відносно. Насправді, цей фактор не мав визначального значення. На один день більше, на один менше - не так важливо. Просто господарі дуже добре грали.

- Наскільки вплинула на гру "Динамо" відсутність головного тренера?

- Не думаю, що сильно. Його асистент Олексій Михайличенко добре керував грою. Ми ж робили свою роботу. За той час, що Блохін керує командою, вже помітні позитивні зрушення в грі. А коли він одужає і особисто почне працювати з командою, ми будемо грати ще краще. Він поставить гру команди як слід.

- Хто вам створив найбільше проблем зі складу "Дніпра"?

- Коноплянка, Матеус, Зозуля. Словом, всі гравці їхньої атаки зіграли чудово і додали нам роботи.

- Ви активно грали не лише в захисті, але і в атаці. Такою була звична установка тренера чи події на полі дозволяли робити передачі, навіси і простріли?

- Крім того, що дійсно для цього з'являлися можливості, гра на атаку є частиною моєї роботи, я повинен активно підключатися вперед. Так хоче тренер.

- Відставання від "Шахтаря" складає вже 9 очок. Що робити, і чи є шанси надолужити втрачене?

- Попереду ще дуже багато ігор в чемпіонаті. Я згадую сезон, коли "Шахтар" відставав від нас на сім чи вісім очок, але зумів надолужити згаяне. Тому все можливо, все в наших руках. Вважаю, шанси наздогнати "Шахтар" у "Динамо" є.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер