Данило Сильва: «Із «Зорею» очікуємо на важкий матч»

Данило Сильва: «Із «Зорею» очікуємо на важкий матч»

Бразильський захисник Данило Сильва розповів про причини невдачі з «Брагою» в Лізі Європи, а також про настрій команди на найближчий поєдинок чемпіонату проти «Зорі».

- Данило, що завадило «Динамо» переграти «Брагу» та вийти до півфіналу Ліги Європи?

- Визначальними стали окремі нюанси. Зокрема, йдеться про матч у Києві, в якому ми самі собі забили м’яча. У поєдинку-відповіді спливав час і в діях команди з’явилася знервованість, адже нам потрібно було обов’язково забивати, що в результаті завадило нам продемонструвати свою гру та здобути перемогу.

- Якби в Києві вдалося виграти, у Бразі була б зовсім інша гра?

- Звичайно! В такому разі ми вже відштовхувалися б від позитивного для себе результату, і, відповідно, діяли б по-іншому.

- Враховуючи, що тепер команда буде виступати в більш зручному графіку, раз на тиждень, іншого завдання, окрім як перемога в кожному матчі, у «Динамо» не може бути?


- «Динамо» – великий клуб. Незалежно від того, граємо ми один раз на тиждень чи двічі, завдання перемагати в кожному матчі буде стояти перед командою завжди. В тому числі це стосується й найближчого матчу із «Зорею».

Пам’ятаючи матч першого кола в Луганську, в якому ми вирвали перемогу лише в компенсований час, чекаємо на важкий матч. Проте, на своєму стадіоні ми зобов’язані перемагати, щоб хоч трохи зменшити негатив від вильоту з Ліги Європи.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер