Данило СИЛЬВА та БЕТАО зустрілися з уболівальниками

Данило СИЛЬВА та БЕТАО зустрілися з уболівальниками

У конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського в рамках програми «Разом до перемоги!» відбулася зустріч бразильських захисників Данило Сильви та Бетао з уболівальниками.

У неформальній атмосфері товариські бразильці дали відповідь на всі запитання присутніх, сфотографувалися та залишили автографи.

Ведучим вечора традиційно став заслужений журналіст України Олександр Липенко, який коротко розповів біографію кожного гравця.

Перш за все, в рамках заходу пройшло відкриття чемпіонату з дворового футболу «Футбол у кожен двір», який уже не перший рік проводиться за підтримки ФК «Динамо» (Київ). Окрім футболістів, у ньому взяли участь голова фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко та президент ліги дворового футболу Олександр Онищенко. З легкої руки Данило Сильви своїх суперників дізналися команди вікової групи 15-16 років, а Бетао визначив пари вікової групи 18+ років.

Відзначимо, що на заході також булі присутні діти переселенців із зони АТО, які перед тим відвідали приміщення Фан-клубу. Питання від молоді, яка зібралася, лунали найрізноманітніші, й Данило з Бетао відповіли на всі без винятку. Більшість стосувалася безпосередньо футболу, командних справ, турнірних завдань у Лізі Європи та чемпіонаті України, майбутнього протистояння «Динамо» з італійською «Фіорентиною».

Також динамівці згадали, як грали у футбол у дитинстві, Бетао почав займатися з 10-ти років, а Сильва – з 8-ми, розповіли, як змінилося їхнє життя після переїзду до Києва. Данило Сильва зізнався, що він уже наполовину українець, тут народився його син, тут він почуває себе щасливим, тому тримає руку на серці під час виконання гімну нашої країни, а також зазначив, що готовий виступати за національну збірну України.

Присутні дізналися, що Бетао дуже подобається український компот, а Данило – борщ зі сметаною. Перше, що питають у футболістів про Україну, коли вони повертаються додому, до Бразилії – про холод та сніг, українську кухню, розповідають гравці про український футбол, патріотизм та ситуацію в країні. Футболіст, проти якого було найскладніше грати для Бетао, – Мессі та гравці «Шахтаря», для Сильви – Ібрагимович та Лавессі. На думку захисників, цьогорічну Лігу чемпіонів виграє «Баварія».

Цікаво, що динамівські бразильці прийшли на зустріч без перекладача, адже обидва вже чудово спілкуються російською мовою. Тож, уболівальники могли розмовляти з футболістами напряму. Діалог проводився у форматі звичайної дружньої бесіди, шанувальники футболу могли на рівних спілкуватися зі своїми кумирами.

Усі бажаючі отримали клубні журнали «Динамо» з автографами футболістів. А завершилася зустріч дружньою фотосесією – футболісти зробили селфі на фоні цілого залу вболівальників, яке опублікують у соціальних мережах.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер