Данило СИЛЬВА: «За динамівцями у збірній на Євро буду слідкувати по Інтернету»

Данило СИЛЬВА: «За динамівцями у збірній на Євро буду слідкувати по Інтернету»

Навіть зі зламаною рукою, яку захисник травмував в одному з товариських матчів на зимових зборах, він продовжував сумлінно виконувати свою роботу як на тренуваннях, так і згодом в офіційних матчах поновленого чемпіонату.

- На матчі з «Арсеналом» та «Дніпром» збиралося понад 50 тисяч глядачів. Виступати перед такою значною аудиторією – це ще й додаткова відповідальність для футболістів?

- Звичайно, уболівальники приходять задля того, аби побачити красиву гру та перемогу своєї улюбленої команди. Тому ми несемо відповідальність перед ними й маємо робити все, що від нас залежить, аби вони отримували задоволення.

- Після приїзду до України ви казали, що вам не дуже подобається футбол, у який грають місцеві команди. Чи сталися якісь зміни в українському футболі за два роки вашого перебування в «Динамо»?

- Я не казав настільки буквально, що мені не подобається місцевий футбол. Просто він значно відрізняється від того, у який грають у Бразилії. Але за ті два роки, що провів в Україні, я адаптувався до цього стилю гри, і він мені подобається.

- Після завершення сезону багато ваших колег зіграють на Євро-2012. Чи будете стежити за виступом збірної України?

- У той час у нас буде відпустка. Я відпочиватиму вдома, у Бразилії. Але матчі, які транслюватимуться в Інтернеті, обов’язково дивитимуся й уболіватиму за партнерів по «Динамо».

Повну версію інтерв'ю з Данило СИЛЬВОЮ читайте у квітневому номері журналу «Динамо Київ».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер