»Динамо» і «Шахтар» розсудить датчанин

»Динамо» і «Шахтар» розсудить датчанин

Центральний матч 16-го туру чемпіонату України між «Динамо» і «Шахтарем» проведе бригада арбітрів під керівництвом датчанина Клауса Бо Ларсена.

Клауса Бо Ларсен народився 28 жовтня 1965 року. Кар’єру арбітра розпочав у 16 років. У 1993 році дебютував у першому дивізіоні чемпіонату Данії, а через три роки отримав значок арбітра ФІФА. Володіє датською та англійською мовами.

Бо Арсен – менеджер із митної чистки. Живе та працює в місті та Оденсі. Окрім футболу, захоплюється настільним тенісом.

Прихильникам «Динамо» датчанин відомий перш за все за матчем Ліги чемпіонів п’ятирічної давності. Тоді в останньому турі першого групового турніру (дата якого, до речі, практично співпадає з нинішнім матчем – 13 листопада) кияни приймали туринський «Ювентус». Матч завершився з рахунком 1:2 на користь італійців, а кияни залишились на третьому місці в групі.

У «Шахтаря» більш приємні спогади. 7 листопада 2004 року також у матчі 6 туру групового турніру Ліги чемпіонів «Шахтар» обіграв грізну каталонську «Барселону» з рахунком 2:0 (обидва голи на рахунку колишнього гравця команди нігерійця Джуліуса Агахови), посівши третє місце в квартеті команд і здобувши путівку в Кубок УЄФА.

Допоможуть пану Клаусу його співвітчизники - Білл Рене Хансен і Хенрік Сондербі. Четвертим арбітром працюватиме Йеспер Бек Овергаард, також із Данії. Оценінювать роботу іноземної судейскої бригади харків’яни - делегат ФФУ Михайло Курилко та інспектор ФФУ Володимир Петров.

Що принесе нам чергове побачення Клауса Бо Арсена з українськими грандами – покаже недільний вечір, коли команди зійдуться на полі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Початок матчу о 18.00.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер