Давид Білий: «Забив з неробочої ноги, сам здивувався»

Давид Білий: «Забив з неробочої ноги, сам здивувався»

Півзахисник «Динамо» U19 та автор одного з м’ячів у ворота рівненського «Вереса» Давид Білий розказав про свій забитий м’яч та перемогу з рахунком 5:1:

- Грою та результатом ми задоволені, але не дуже задоволені пропущеним на останніх хвилинах м’ячем – хотіли зіграти «на нуль» третій матч поспіль. Але нічого страшного, будемо працювати, щоб не припускатися таких помилок. Ми максимально стараємося грати до останньої хвилини поєдинку, думаю, у наступних іграх цього не повториться.

- Що сталося у тому епізоді? Не дограли до кінця?

- Думаю, трохи розслабилися. Цей м’яч залишив неприємний осад, бо ніколи не подобається пропускати.

- Судячи з того, що сьогодні ви перемогли з великим рахунком, команда зробила правильні висновки після гри першого кола, коли була зафіксована нічия 1:1?

- Я у тому матчі участі не брав, але збоку мені здалося, що ми, можливо, недооцінили суперника, а до сьогоднішньої гри підготувалися краще. Крім того, ми добре попрацювали на зборах, тож поки що досягаємо максимального результату.

- Чи дощова погода значно вплинула на хід зустрічі?

- Так, але, вважаю, можна грати за будь-якої погоди, адже ми перебуваємо з суперником в однакових умовах, тож не можна щось списувати на дощ.

- Здалося, після першого забитого м’яча гра пішла легше?

- Ми отримали впевненість та понеслися уперед забивати ще, стараючись не залишити жодних шансів супернику.

- Розкажіть про момент, коли вам вдалося відзначитися.

- Наш центральний захисник Владислав Захарченко віддав діагональну передачу, я прийняв м’яч та з неробочої ноги пробив з закритими очима (посміхається) і вийшло, що влучив. Тож сам здивувався, чому, адже бив просто в сторону воріт.

- Що тренер сказав у роздягальні після гри?

- Привітав з перемогою, похвалив. А ось за пропущений м’яч отримаємо на горіхи на теорії.

- А чи вносив зміни у перерві?

- Просто підказав, як грати та вказав на те, що ми робимо неправильно, а що - правильно. Акцентував у вагу на тому, де потрібно додати, а де – заспокоїтися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер