Дебют Лукаша ТЕОДОРЧИКА у київському «Динамо» (+ ВІДЕО)

Дебют Лукаша ТЕОДОРЧИКА у київському «Динамо» (+ ВІДЕО)

У процесі самого матчу відбулася ще більш вагома подія, пов'язана з новачком, яка доволі рідко відбувається у випадках представлення нового футболіста.

На 85-й хвилині Лукаш, який обрав собі в київському «Динамо» футболку з 91-м номером, що відповідає року його народження, увійшов під схвальні вигуки НСК «Олімпійський» у гру, замінивши Юнеса Беланда.

Буквально за мить Теодорчик, отримавши на лівому фланзі м'яча, зробив прострільну передачу, яку не зміг перервати воротар гостей Безотосний, після чого спрямувати шкіряну сферу у ворота «моряків» для Андрія Ярмоленка не склало жодних труднощів.

Підсумовуючи, звернемо увагу на бажання дебютанта будь-що проявити себе в новій для нього обстановці, що й було підставою для головного тренера динамівців Сергія Реброва дати перші ігрові хвилини польському форварду. «Ми придбали хорошого форварда. Незабаром у зв'язку з календарем нам доведеться грати через два дні на третій. З одним форвардом було б дуже важко. Я сподіваюся, що Теодорчик нам допоможе. У цій же грі Тео хотів зіграти, проявити себе, й я дав йому таку можливість».

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер