Дебют Шовковського у збірній Маркевича перенесено

Дебют Шовковського у збірній Маркевича перенесено

Після закінчення чемпіонату України четверо динамівців викликані для участі в контрольних матчах національної збірної України. Це Тарас Михалик, Євген Хачеріді, Артем Мілевський та Андрій Шевченко. Надалі наставник збірної Мирон Маркевич розраховує й на інших динамівців, зокрема, воротаря Олександра Шовковського.

Неучасть кіпера «Динамо» в майбутніх контрольних зустрічах Мирон Маркевич пояснив таким чином: «Шовковський попросив не викликати його на товариські матчі у травні. Після закінчення чемпіонату він хоче підлікуватися, але це не пов'язано з його футбольними травмами. Я на Шовковського розраховую надалі, він буде грати у збірній».

На це сподівається і сам Олександр Шовковський, усі думки якого зараз пов'язані з успішним закінченням сезону разом із «Динамо»: «У нас була розмова з Мироном Богдановичем. Тренер сказав, що розраховує на мене, а я відповів, що завжди готовий допомогти національній збірній, кольори якої захищаю останні п'ятнадцять років. Маркевич пішов мені назустріч, не викликавши на найближчі товариські матчі. Моя неучасть у них пов'язана з особистими причинами».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер