Дебютний гол Назара Волошина у єврокубках

Дебютний гол Назара Волошина у єврокубках

У матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій УЄФА «Динамо» перемогло грецький «Аріс» з рахунком 2:1 в основний час (6:5 по пенальті). Цей поєдинок виявився особливим для півзахисника нашої команди Назара Волошина – він відзначився забитим м’ячем на останній хвилині першого тайму з передачі Сергія Сидорчука.

Цей гол став для 20-річного півзахисника дебютним за «Динамо» у єрокубках. Він відзначився вже у другому своєму єврокубковому матчі – перший він провів проти «Аріса» на виїзді.

Нагадаємо, Назар народився у місті Кременчук, Полтавської області. У 10 років потрапив до Академії харківського «Металіста», а у 2016-му перебрався до «біло-синіх». Спочатку закінчив клубну академію, потім виступав за юнацьку та молодіжну команди «Динамо».

Першу половину сезону 2022/2023 він провів в оренді у криворізькому «Кривбасі», де дуже швидко про себе заявив з позитивного боку і повернувся до нашого клубу. Зіграв за «Кривбас» 13 матчів (всі у стартовому складі) та забив 4 м’ячі.

За «Динамо» дебютував 4-го березня нинішнього року у матчі 16-го туру VBET Ліги, в якому кияни приймали «Інгулець» із Петрового іпоступилися з рахунком 0:2. Перший гол за нашу команду забив 20-го травня нинішнього року «Олександрії» у 27-го туру чемпіонату України.

У складі «Динамо» у минулому сезоні на рахунку Волошина 13 матчів (3 голи). У нинішньому сезоні динамівець взяв участь в 1-му поєдинку за нашу команду в чемпіонаті України – проти «Оболоні».

Також відзначимо, що у домашньому матчу з «Арісом» автором другого голу став півзахисник нашої команди Олександр Караваєв – він забив на 85-й хвилині з передачі Олександра Андрієвського, що дозволило перевести гру у додатковий час. Цей гол став для нього 5-м у єврокубках – тричі Олександр відзначався за «Динамо» та ще двічі – за «Зорю».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер