Дебютні динамівські голи – 2021

Дебютні динамівські голи – 2021

У році, що минає, 8 гравців «Динамо» забили свої перші м'ячі за «біло-синіх». Таким чином, список гравців, які забивали голи за киян у чемпіонаті України, збільшився до 164-х.

Згадуємо усі динамівські дебютні голи 2021 року.

Олександр Караваєв

21 березня. «Динамо» – «Рух» – 3:0

Дивно, але результативний фланговий універсал «Динамо», який забив у Прем'єр-лізі не один десяток м'ячів, оформив свій перший гол за киян лише цього року. Натомість він відзначився одразу дублем у домашньому поєдинку із львівським «Рухом» на «Олімпійському».

Команда Мірчі Луческу довго не могла підібрати ключі до воріт львів'ян, але після години гри фланговий прорив та навіс Миколенка знайшов адресата. Захисник «Руху» невміло спробував зупинити м'яч, а Караваєв, який набіг на дальній кут воротарського, з гострого кута вбив м'яча у ворота. На першій компенсованій хвилині гри Саша відзначився у воротах гостей ще раз, довівши рахунок до розгрому.

Богдан Лєднєв

28 лютого. «Львів» – «Динамо» – 1:4

Звісно, ​​Богдан уже забив не один м'яч у футболці «біло-синіх», виступаючи за юнацьку команду, але в лютому він забив свій перший м'яч за «основу» киян. Сталося це на 90-й хвилині виїзного поєдинку зі «Львовом» на «Арені Львів» за рахунку 3:1 на користь киян. Після навісу Карлоса де Пени Сідклей розстрілював ворота ударом головою з лінії воротарського. Воротар відбив м'яча перед собою і Богдан, вчасно набігши у воротарський, закотив м'яча в порожні ворота.

Ілля Забарний

25 квітня. «Динамо» – «Інгулець» – 5:0

Свій перший гол на дорослому рівні Ілля забив на «Олімпійському», відкривши рахунок на 4-й хвилині матчу з «Інгульцем».

У цьому матчі киянам була потрібна перемога для оформлення першого за п'ять років чемпіонства, і Забарний дуже полегшив завдання, забивши швидкий гол. Після навісу Карлоса де Пени з лівого флангу він ударом головою у стрибку з лінії воротарського відправив м'яча у сітку. До речі, Ілля грав у цьому матчі з пов'язкою на обличчі через перелом носової перегородки.

Олександр Тимчик

1 серпня. «Динамо» – «Верес» – 4:0

«Динамо» чудово розпочало сезон 2021/2022, розгромивши «Верес» на «Олімпійському». На шостій хвилині зустрічі на табло вже висвічувався рахунок 2:0. А от третього м'яча довелося чекати до кінця тайму, і він став першим за «Динамо» в кар'єрі Олександра Тимчика.

На 42-й хвилині зустрічі після пасу врозріз від Андрієвського Тимчик, зробивши ривок по флангу, прийняв м'яча на куті штрафного майданчика, хитнув захисника та лівою відправив у ближню «дев'ятку».

Олександр Сирота

8 серпня. «Зоря» – «Динамо» – 1:2

Молодий центрбек киян відкрив лік своїм голам за «Динамо» в поєдинку на «Славутич-Арені» в Запоріжжі. Він відкрив рахунок у матчі на 17-й хвилині після подачі кутового з лівого флангу Миколою Шапаренком. Сирота переграв голкіпера ударом головою з лінії воротарського майданчика, а для «Динамо» той матч виявився переможним.

Ерік Рамірес

11 серпня. «Динамо» – «Минай» – 2:0

Венесуельський центрфорвард «Динамо» напевно запам'ятає рік, що минає, за свій перший гол, який він забив у жовтні за національну збірну своєї країни, та ще й у ворота Бразилії.

Сподіваємося, щонайменше яскравий відбиток у його пам'яті залишив і дебютний офіційний матч за київське «Динамо», в якому він забив гол та віддав результативну передачу. Гол+пас Еріка принесли господарям «Олімпійського» перемогу над «Минаєм» з рахунком 2:0.

Владислав Кулач

19 листопада. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:6

Трохи довше довелося чекати на прем'єрний м'яч за київський клуб ще одному новачку «Динамо» цього сезону Владиславу Кулачу. Хоча з огляду на те, що через проблеми зі здоров'ям він провів за «біло-синіх» лише 75 хвилин у сезоні, свій перший гол він також «уклав» у перші 90 хвилин. Вийшовши на заміну на 65-й хвилині матчу на стадіоні «Динамо», Владислав відкрив лік голам за киян на 82-й, фіналізувавши рахунок поєдинку – 6:1.

Вітіньйо

6 листопада. «Динамо» – «Ворскла» – 1:2

У тому ж матчі з одеситами бразильський літній новачок киян Вітіньйо вистрілив дуплетом, а свій дебютний гол за «біло-синіх» він забив трохи раніше – у програному поєдинку із «Ворсклою».

«Динамо» сенсаційно поступалося на «Олімпійському» з рахунком 0:2, а на п'ятій компенсованій хвилині зусиллями Вітіньйо забило гол престижу. Бразилець вбив м'яча у сітку після того, як голкіпер полтавців випустив м'яча з рук після удару головою Забарного, який замкнув навіс із кутового.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер