Дебютний гол Євгена Хачеріді

Дебютний гол Євгена Хачеріді

Захисник Євген Хачеріді поповнив список бомбардирів «Динамо» в нинішньому сезоні. Відкривши рахунок в матчі 1/16 фіналу Кубка України проти київського «Арсеналу», Євген забив свій дебютний м'яч у складі «Динамо» і став дев'ятим футболістом нашої команди, який відзначився в сезоні 2009/2010, – для цього Хачеріді знадобилося шість матчів.

Загалом у воротах суперників уже побувало 19 м'ячів. Найкращі показники на даний момент мають Артем Мілевський та Олег Гусєв – у кожного по чотири голи. Три точні удари на рахунку Андрія Ярмоленка, по два мають у своєму активі Карлос Корреа та Мілош Нінкович, один гол у Романа Єременка, Гільєрме, Сергія Кравченка та Євгена Хачеріді.

Примітно, що Хачеріді став першим захисником «Динамо», якому вдалося відзначитися забитим м'ячем у нинішньому сезоні (якщо не враховувати те, що кілька матчів на правому фланзі оборони відіграв Єременко). І хоча головне завдання захисника – не дати забити нападнику команди-суперника, побажаємо Євгену поповнити свій гольовий актив якомога скоріше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер