Чемпіонат відправився на канікули: наостанок розбили «Чорноморець»

Чемпіонат відправився на канікули: наостанок розбили «Чорноморець»

Динамівці результативно завершили свої виступи в чемпіонаті України в 2007 році, обігравши на домашній арені одеський «Чорноморець» 5:2.

Перший тайм господарям не дався. Справа не лише в рахунку, сама гра навряд чи влаштовувала тренерів команди. «Біло-сині» багато помилялись і двічі дозволили супернику влучити у ворота Рибки. Причому перший раз уже на шостій хвилині. Коритько прострілив у центр штрафного, де ла Аса вмудрився в оточенні трьох динамівців прийняти м’яч і точно пробити з розвороту.

Зрозуміло, миритись із таким розвитком подій підопічні Олега Лужного не збирались і досить швидко великими силами пішли в атаку. Оборона «моряків» досить швидко похитнулась. Уже через 11 хвилин гості зрівняли рахунок. Після прострілу з флангу Хіменес неакуратно повівся з Бангура і сам постраждалий реалізував пенальті. Кияни продовжували тиснути, гості хвилин двадцять тримались. Але після чергового кутового Белькевич навісив, Гусєв продовжив політ м’яча на дальню стійку, де Гіоане випередив Хіменеса у буквально заніс м’яча головою в сітку. Але не все було так просто. Наприкінці тайму суперник знову провів гостру атаку, де ла Аса після чергового пасу Коритька точно пробив із досить гострого кута. Пробив і влучив! На перерву команди пішли з двійками на табло.

На другий тайм Лужний випустив Мілевського і Нінковича, які зіграли вагому роль у перемозі «біло-синіх». Мілош приклав свою ногу до третього гола, коли прострілив із лівого флангу у штрафний на Шацьких, а там уже Макс зіграв просто по-гросмейстерськи. Прийом м’яча, блискавичний розворот (Яценко «купився» на хід форварда і буквально поїхав мимо) і точний удар у ближній кут. Усе на одному диханні, грамотно і ефектно.

Суперник побіг зрівнювати рахунок, залишивши в обороні далеко не ті сили, які б могли впоратись із контратакуючим «Динамо». Гусєв двічі не скористався хорошими моментами, а з третьої спроби точно пробив метрів із 14, щоправда не обійшлось без рикошету. Ішла 60-а хвилина зустрічі…

4:2 – такого перевагу важко втратити, особливо коли граєш вдома і бажаєш виграти. Суперник після четвертого пропущеного м’яча змирився з поразкою і поодинокі спроби Васкеса і Коритька в індивідуальному порядку змінити хід подій ні до чого хорошого для «Чорноморця» не призвели.

А «біло-сині» остаточно добили суперника вже в компенсований час. Мілевський обігрався з Нінковичем і дуже красиво, а головне ефективно, відкинув Мілоша. Яценко і Руденко залишились лежати на газоні, а сербський хавбек розстріляв уже порожні ворота. Перший гол Мілоша в чемпіонатах України!

Оцінки виступам динамівцям в осінній частині змагань дадуть спеціалісти і журналісти, а гравцям залишилось провести три зустрічі – одну за престиж і дві вихід у півфінал Кубка України.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер