“Справа Ващука”: “Динамо” зустрілося з головою профспілки “Футболісти України”

“Справа Ващука”: “Динамо” зустрілося з головою профспілки “Футболісти України”

Сьогодні представники ФК “Динамо” (Київ) зустрілися з головою Всеукраїнської Національної профспілки “Футболісти України”, довіреною людиною В.Ващука Олегом Печорним і юристом профспілки Валерієм Курлюком у відповідь на їх пропозицію про врегулювання конфлікту, що виник між футболістом і клубом.

Представники профспілки змогли особисто і детально ознайомитися з усіма необхідними документами і, насамперед, з оригінальним екземпляром контракту В.Ващука від 4.11.2002 з ФК “Динамо” (Київ) строком до 30.06.2004. Окрім того, О.Печорний і В.Курлюк змогли задати питання по даній справі відповідальним працівникам клубу.

Як стало відомо з сьогоднішнього виступу Олега Печорного в прямому ефірі київській радіостанції “Ера”, контракт В.Ващука ані в нього, ані в юристів профспілки сумнівів у справжності не викликав. Свою думку по даному питанню Олег Печорний має офіційно довести до відома В.Ващука, керівництва ФК “Динамо” (Київ) і ФК “Спартак” (Москва), а також ФІФпро (Міжнародну асоціацію профспілок футболістів світу) і Палату вирішення конфліктів ФІФА.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер