Дем'яненко і Ребров зустрілись з уболівальниками

Дем'яненко і Ребров зустрілись з уболівальниками

Зустрічі наставника «Динамо» Анатолія Дем'яненка з уболівальниками заклали в клубі нову традицію. Другий рік поспіль тренер приходить до фан-клубу акурат перед початком підготовки команди до нового сезону. Цього разу компанію Анатолію Васильовичу склав капітан команди Сергій Ребров.

До затишного залу динамівського фан-клубу, стіни якого увішані «розами» провідних клубів світу та ігровими футболками «зірок» футболу, прийшло понад дві сотні уболівальників.

Анатолій Дем'яненко розповів уболівальникам та журналістам про плани підготовки до наступного сезону, графік контрольних ігор (таких планується три – з австрійським «Лустенау», грецьким ОФІ та збірною Зімбабве), можливих придбаннях. Зокрема, окрім хорвата Бушича та марокканця Махдуфі, який перебуває на медогляді, на збір до Австрії може під’їхати бразильський футболіст.

Готуватись до сезону в Австрії у складі першої команди будуть 24 польових гравці та з воротарі. Частину зборів за індивідуальною програмою буде займатись Артем Мілевський. У Києві залишаться травмовані Юссуф і Федоров.

Повну версію спілкування Дем'яненка та Реброва з уболівальниками читайте згодом на офіційному сайті ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер