Дем”яненко перемагає Луческу в Донецьку

Дем”яненко перемагає Луческу в Донецьку

У понеділок відбувся один з ключових поєдинків першого кола. Київське „Динамо” на виїзді зустрічалось зі своїм головним конкурентом у боротьбі за „золото” донецьким „Шахтарем”. Підопічні Анатолія Дем”яненко обіграли гірників і вперше в сезоні очолили турнірну таблицю.

Матч вийшов достатньо видовищним з точки зору справжньої футбольної битви. А ось кількістю гольових моментів команди не порадували. Для поєдинків такого рівня це велика рідкість, але вболівальники ще не забули результативні феєрії двох останніх сезонів у Донецьку.

Якщо вірити статистиці, єдиний удар у створ воріт Шовковського господарі нанесли на 6-й хвилині, коли на гострі атаки опинився Матузалем. У динамівців постійно націленими на ворота були Ребров, Діого Рінкон та Клебер, які пробивали за найменшої нагоди. На 29-й хвилині гості створили перший стовідсотковий гольовий момент. Клебер вивів Реброва один на один з Шутковим, але влучно пробити Сергію завадили два оборонця.

На 32-й хвилині трапився вельми неприємний епізод. У центрі поля в боротьбі за м”яч Брандау завдав травми Федорову. Замість стопера збірної України на поле вийшов Сабліч. Зазначимо, що хорват не маючи належної ігрової практики діяв достатньо надійно, не давши своєму бразильському опоненту жодного шансу на успіх.

Наприкінці матчу команди „завелись”, стало більше фолів та грубощів. На 75-й хвилині нехитра комбінація динамівці закінчилась пасом Клебера на Реброва і точнісіньким ударом Сергія з лінії штрафної – 1:0! Зрозуміло, що окрім як атакували великими силами господарям більш нічого не залишалось.

В останні хвилини гірники нанесли кілька ударів, виконали велику кількість навісів і прострілів, але особливої небезпеки біля воріт як завжди надійного Шовковського не було. Фінальний свисток зафіксував вкрай важливу перемогу для „Динамо”. Кияни виграють не лише матч, але й перше коло!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер