Дьємерсі Мбокані – найкращий гравець «Динамо» в липні!

Дьємерсі Мбокані – найкращий гравець «Динамо» в липні!

Нагадаємо, що найкращим гравцем місяця в «Динамо» стає гравець, який набрав сумарно найбільшу кількість балів.

У липні київське «Динамо» провело три офіційних матчі – з «Волинню» (1:1), «Говерлою» (2:1) та «Севастополем» (2:0).

У цих іграх у складі «біло-синіх» на поле виходило 17 футболістів. Зазначимо, що найкращу оцінку за одну окремо взяту гру (9,4) отримали двоє – Дьємерсі Мбокані за гру «Говерла» – «Динамо» та Бенуа Тремулінас за матч «Динамо» – «Севастополь».

Найращим гравцем «Динамо» в липні на думку відвідувачів офіційного сайту став новачок команди Дьємерсі Мбокані. Його сумарний результат за три матчі – 26,2.

Липень став дуже продуктивним для конголезького форварда «біло-синіх». Він швидко адаптувався в новій команді, а також у новому для себе чемпіонаті, й відразу почав виконувати те, чого від нього очікують, – забивати голи. Із чотирма м'ячами після трьох турів Мбокані лідирує в списку бомбардирів Прем'єр-ліги. Також минулий місяць порадував Дьємерсі іншою, уже нефутбольною, подією – у нього народився син.

На другому місці розташувався півзахисник «біло-синіх» Лукман Аруна, який зміг набрати 23,6 балів.

Прогрес нігерійця очевидний: за останні півроку він перетворився на одного з лідерів команди, стабільного гравця основного складу. Схоже, що в Лукмана прекрасне розуміння вимог, які перед ним ставить тренерський штаб команди. Зараз Аруна – ключовий гравець середньої лінії, він є сполучною ланкою між захистом та нападом. Довершенням хорошої гри Аруни протягом усього місяця став гол-красень у ворота «Севастополя».

Завершує трійку найкращих гравців «Динамо» в липні Євген Хачеріді, який отримав 22 бали.

Хоча захист «біло-синіх» у перших турах не виглядав ідеально, до Євгена, який відсвяткував днями своє 26-річчя, складно пред'явити претензії, як за якістю гри, так і за самовіддачею. У цих матчах Хачеріді довелося грати в різних поєднаннях – із Домагоєм Відою та Євгеном Селіним, і він, судячи з усього, якогось дискомфорту не відчув. Сподіваємося, що й із ще одним літнім новачком Александром Драговичем Євген швидко знайде спільну футбольну мову.

* фотоВ.Раснера              

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер