Дьємерсі МБОКАНІ: «У «Динамо» все на високому рівні»

Дьємерсі МБОКАНІ: «У «Динамо» все на високому рівні»

- Дьємерсі, які враження від інфраструктури київського «Динамо»? Чи є щось, що заважає комфортно працювати й розвиватися?

- Інфраструктура клубу на дуже високому рівні. Особливо вражає тренувальна база – там є все, що мені потрібно. Мене в «Динамо» все влаштовує, все на високому рівні.

- Кого з нових партнерів по команді можете назвати найбільш товариським?

- Усі хлопці дуже доброзичливі. Тому навіть не хочу виокремлювати когось одного. Колектив дуже привітний, цілісний, усі прийняли нас, новачків, дуже добре.

- Чи встигли помітити в Києві щось особливе, чого немає в Брюсселі, й навпаки? Чи відрізняється Київ від інших європейських міст?

- Особисто я суттєвої різниці не помітив. Можу сказати, що Київ ні в чому не поступається іншим європейським містам, і я навіть не можу назвати щось, чого мені тут бракує. Я себе почуваю в Україні так само комфортно, як у Бельгії.

- Чи є у вас якісь особливі інтереси, те, чому ви присвячуєте вільний від футболу час?

- Якихось особливих хобі в мене немає, та й вільного часу не так багато. Поки я в Києві сам, і переважно вільний час витрачаю на відпочинок.

- Яку музику полюбляєте? Чи доводилося вже чути українську музику?

- Так, я вже чув кілька пісень українських виконавців. У ресторані та в машині по радіо. Непогана музика. Але я все ж таки віддаю перевагу моїй рідній, конголезькій музиці, етнічній та репу.

- Які у вас стосунки з Брауном Ідейє? Адже саме він вважається вашим конкурентом за місце у стартовому складі...

- Ми з Брауном друзі, на базі ми навіть живемо поруч, наші кімнати знаходяться по сусідству. Він, можна сказати, мій африканський брат. З приводу того, хто буде грати у стартовому складі, – все вирішує головний тренер. Якщо тренер вирішить, що команда має грати з двома форвардами, я буду із задоволенням грати з Ідейє в парі.

- Вам комфортно працюється під керівництвом Олега Блохіна? Чи відчуваєте його довіру?

- Так, авжеж. Стосунки в нас дуже хороші. Наприклад, якщо наш наставник хоче мені щось сказати, він кличе мене до себе й детально пояснює, як потрібно діяти, як зіграти в певному епізоді. Якщо ж у мене є до головного тренера якесь питання, я також без проблем звертаюся до нього. У нас хороше взаєморозуміння.

- Наскільки відчуття гідної конкуренції за місце у складі стимулює тренуватися старанніше?

- Можу запевнити, що я завжди на сто відсотків викладаюся на тренуваннях та в матчах, і це абсолютно не залежить від того, є в мене конкуренція за місце в основному складі чи ні.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер