Дьємерсі Мбокані – у збірній 32-го туру англійської Прем'єр-ліги

Дьємерсі Мбокані – у збірній 32-го туру англійської Прем'єр-ліги

Повністю «команда тижня» АПЛ виглядає наступним чином: Фостер (ВБА) – Беллерін («Арсенал»), Морган («Лестер»), Хут («Лестер») – Лофтус-Чік («Челсі»), Де Брейне («Ман Сіті»), Івобі («Арсенал»), Коутіньйо («Ліверпуль») – Педро («Челсі»), Кейн («Тоттенхем»), Мбокані («Норвіч»).

Нагадаємо, Мбокані став автором одного з голів у домашньому матчі «Норвіча» проти «Ньюкасл Юнайтед», що завершився перемогою «канарок» з рахунком 3:2.

Головний тренер «Норвіча» Алекс Ніл на післяматчевій прес-конференції похвалив форварда за гру: «Він забив чудовий гол і, правду кажучи, гадаю, він провів чудовий матч. Він вів за собою атакуючу лінію, наводив жаху на двох центральних захисників. Він відмінно зіграв і здорово допоміг нам в останніх двох іграх, був для нас особливим. Я йому сказав: «Що б не відбувалося у твоєму особистому житті, у тебе завжди є футбол, щоб повернутися в колію. Тож просто виходь і насолоджуйся грою». І у нього це вийшло».

Тим часом, президент Федерації футболу ДР Конго засудив Мбокані за відмову прилетіти до національної збірної після теракту в брюссельському аеропорту. Без Дьємересі збірна ДР Конго здобула дві перемоги над Анголою (2:1 та 2:0) у кваліфікації Кубку Африканських Націй 2017.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер