Динамівські зірки-ветерани зіграли з прикордонниками

Динамівські зірки-ветерани зіграли з прикордонниками

Після матчів в Угорщині та Словенії проти місцевих команд на ужгородському стадіоні «Авангард» «зірки» вітчизняного футболу зіграли з прикордонниками Закарпатської області. Поєдинок завершився нульовою нічиєю, а в серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися уславлені футболісти.

Самому футбольному поєдинку, який зібрав доволі значну аудиторію, яка не поступається іграм місцевої «Говерли» у Прем'єр-лізі, передувало відвідування екс-динамівцями поста «Оноківці» відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону.

Анатолій Дем'яненко, Василь Рац, Олег Саленко, Іван Яремчук та організатор турне Олег Собуцький зустрілися з прикордонниками, подивилися умови служби та показове затримання перебіжчика україно-словацького кордону. «Велика подяка вам за ту благородну та нелегку справу, якій ви присвятили своє життя, - сказав, звертаючись до прикордонників, Дем'яненко. - Багато хто з вас проходили або проходять службу в АТО, багато, на превеликий наш жаль, не повернулися додому. Тепер ми знаємо, завдяки яким мужнім людям Україна зберігає спокій на своїх кордонах».

У настільки ж дружній обстановці минула й сама гра, старт якої символічним ударом по м'ячу дав Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко.

Прикордонники, середній вік яких близько тридцяти років, були на рівних зі своїми знаменитими суперниками в активності та русі, а от в інших компонентах перевершували «зірки» футболу. Активними були Юрій Дмитрулін, Сергій Коновалов та Віктор Мороз, але жоден з їхніх ударів упродовж 60-ти хвилин матчу не досяг мети. А в серії пенальті вирішальним виявився влучний удар Олега Саленка.

Після завершення матчу гравці ще довго не залишали поле, фотографуючись та роздаючи автографи юним шанувальникам футболу. Команда Анатолія Дем'яненка презентувала прикордонникам футбольні м'ячі, пообіцявши незабаром знову повернутися до гостинного Ужгорода.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер