Один день з «Динамо» U19

Один день з «Динамо» U19

Протягом дня клубні ЗМІ фіксували розпорядок дня динамівців і показали підготовку до гри з «Ворсклою». У такий спосіб уболівальники могли ближче познайомитися з гравцями команди і побачити їхнє життя.
 
День команди почався зі сніданку, медогляду, процедур та установки на тренування головного тренера «Динамо» U19 Игоря Костюка. Далі послідувало передматчеве тренування, якому передувало заняття в тренажерній залі.

Під час тренування гравці виконували традиційні ігрові вправи, тактичні завдання, відпрацьовували удари по воротах, награвали комбінації та на завершення зіграли серію двосторінок.
 
Після заняття динамівці пройшли відновлювальні процедури. Одна з них - прийняття ванни з льодом, що стимулює відновлення м'язових клітин.
 
На завершення зустрічі гравці юнацької команди «Динамо» Артем Бенедюк, Артем Слесар та Іван Котуха відповіли на запитання вболівальників на відео.
 
Завтра підопічні Ігоря Костюка відправляться в Полтаву, де 3 травня проведуть поєдинок з «Ворсклою» U19. Початок матчу - о 13:00.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер