»День футболу» на «Хвилі радості»

»День футболу» на «Хвилі радості»

4 серпня розпочався проект «День футболу», який буде проводитись у парку «Дружби народів» на безкоштовних атракціонах «Хвиля радості». Організаторами проекту виступають київський благодійний фонд «Мир» та футбольний клуб «Динамо» Київ.

«День футболу» - це повністю благодійний проект, мета якого відволікти дітей від вулиці під час шкільних канікул і через футбол привити їм бажання до здорового способу життя.

Протягом серпня кожна субота місяця буде присвячена футболу. Проводитись турнір буде серед двох вікових категорій: до першої категорії ввійдуть підлітки, яким ще не виповнилось 16 років, а в другій категорії змагатимуться дорослі віком до 100 років. Команди будуть складатися з 4-5 гравців.

Окрім турніру організаторами будуть проводитись різноманітні конкурси та ігри для тих, хто більше всього наб'є м'яч «Містер золота нога», кращих жонглерів м'яча «Містер віртуоз», конкурс на кращого знавця історії футболу. Призи для переможців та учасників змагань забезпечить футбольний клуб «Динамо».

Родзинкою «Дня футболу» буде майстер клас вихованця футбольної школи дортмундської «Борусії» Павла Старикова.

Чекаємо на всіх любителів гри мільйонів любого віку на благодійній акції «День футболу» кожну суботу з 12-00 в парку «Дружби народів» на атракціонах «Хвиля радості».

Фан-клуб "Динамо" Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер