День матчу: передігрове тренування «біло-синіх»

День матчу: передігрове тренування «біло-синіх»

Вранці в день гри «біло-сині» приїхали на стадіон Khalid Bin Mohammed Stadium, де вони проводять тренування, як зазвичай, після 10 години. Однак цього разу заняття було нетривалим – аби не перевантажувати футболістів перед матчем.

Утім, робота вийшла різноплановою, зокрема і з тактичним ухилом. Мірча Луческу зосередився на роботі з гравцями захисної лінії й опорними півзахисниками, які на половині поля імітували атаку й оборону.

У цей час інші гравці відпрацьовували швидкі паси в один дотик і два дотики у квадратах. Потім відбулася гра з нейтральним джокером, який допомагав команді, що володіла м'ячем, на маленькому полі зі стандартними воротами.

На стадіон The Sevens, розташований трохи осторонь від Дубая, команда добиратиметься трохи менше години. На території багатофункціонального комплексу розташовано кілька полів для різних видів спорту. Матч «Динамо» - «Легія» відбудеться на другому полі, оснащеному однією трибуною.

Гра розпочнеться о 15:00 за київським часом. У прямому ефірі подивитися матч уболівальники зможуть на телеканалі «Спорт 1», а також на каналі «Динамо» в YouTube.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер