День матчу: глядацький ажіотаж на «Олімпійському»

День матчу: глядацький ажіотаж на «Олімпійському»

На нараді було підтверджено, що на сьогоднішній грі очікується велика кількість уболівальників. Станом на 12-ту годину було реалізовано близько 40 тисяч квитків. До слова, це вже більше, ніж у першій грі в Піреї, де господарі поля отримали несамовиту підтримку 31-ї тисячі глядачів.

Традиційно, велика кількість глядачів купують квитки в касах стадіону безпосередньо перед грою. Нагадуємо вболівальникам про зручніший спосіб придбання квитків, який дозволить уникнути черг та зекономити час - квитки на матч можна придбати ОНЛАЙН на сайті нашого партнера, компанії Esport.

До того ж, починаючи з сьогоднішнього матчу на НСК "Олімпійський" працюватимуть нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Отже, відвідувачам навіть немає потреби роздруковувати квитки на матч, придбані в Інтернеті. Це стало можливим завдяки партнерству головної арени країни, компанії "Фаворит Спорт" і квиткового оператора Esport.

Ці нові вхідні термінали встановлені на воротах "Північ 2" (вхід із боку станції метро "Палац спорту").

Також нагадуємо, що звичайні паперові квитки на матч “Динамо” - “Олімпіакос” можна придбати не лише в касах на Троїцькій площі (біля станції метро "Олімпійська"), а й у касах стадіону “Динамо” імені Валерія Лобановського, а також у додатковій касі, яка працює в день матчу на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку "бессарабських воріт").

Наполегливо просимо приходити на стадіон завчасно. Ворота “Олімпійського” відкриті для глядачів уже за дві години до стартового свистка. Чекаємо вас на стадіоні!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер