День медпрацівника – на тренувальному полі

День медпрацівника – на тренувальному полі

На перший повноцінний тренувальний день на австрійському зборі для футболістів було заплановано два тренування. Погода в порівнянні із вчорашнім днем трохи налагодилася – злива змінилася легким дощем, та й показники термометра трохи підвищилися. Прогноз на наступні дні додає оптимізму – найближчі три дні обіцяють теплу й сонячну погоду.

Перед ранковим тренуванням головний тренер відзначив... охайність воротарів. «Подивіться на бутси воротарів – завжди начищені, прямо блищать. Вчіться!» – покартав деяких футболістів Юрій Сьомін, які не змогли привести своє взуття до належного стану після вчорашнього вечірнього заняття у «військово-польових» умовах. «Плюсик до активу воротарів», – посміхаючись, вправно зазначив Олександр Шовковський.

Щороку у третю неділю червня традиційно відзначають День медичного працівника. Клубний доктор Андрій Шморгун, а також масажисти (Павло Швидкий, Сергій Мироненко, Василь Ященко та Андрій Собченко) з ранку отримали заслужені привітання, але свято святом, а робота перш за все. Перед сніданком зважування, вимірювання тиску у футболістів, перед кожним із тренувань масаж... Хіба що під час заняття на полі футболісти, ніби пам’ятаючи про свято, намагалися не йти в жорстку боротьбу й уникати зіткнень – берегли сили клубного медперсоналу на наступні дні навчально-тренувального збору.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер