День нездійснених зустрічей

Як і було обіцяно, сьогодні погода в Марбельї порадувала динамівців. Весь день світило сонце, температура вдень досягала позначки у 23 градуси тепла, але було не дуже спекотно, оскільки з боку Середземного моря дув свіжий вітерець.

Враховуючи безперервні дощі протягом останнього тижня, дренаж тренувальних полів не зміг впоратися з настільки великою кількістю води. Довелося працівникам стадіону озброюватися відром і піском, щоб «відремонтувати» хоча б воротарські майданчики. Один із них поцікавився, чи є в команді Пап Діакате, а коли дізнався, що сенегалець нині виступає за французький «Сент-Етьєн», дуже засмутився через відсутність свого співвітчизника.

Не відбулася в рамках ранкового тренування й ще одна зустріч. Якраз у той момент, коли заняття у Валерія Газзаєва було в самому розпалі, до кромки поля підійшли люди в спортивних костюмах з емблемою московського «Локомотива» на грудях. Природно, Юрій Сьомін, Вінченцо Пінколіні, Олександр Алієв і Малхаз Асатіані не могли втратити можливість привітати колишніх партнерів і підопічних.

Ось тільки поспілкуватися з нинішніми «залізничниками» вдалося переважно адміністраторам і медичному персоналу, оскільки футболісти і тренерський штаб «Динамо» були повністю захоплені відпрацюванням різноманітних ігрових моделей. Провівши біля кромки поля хвилин десять, четвірка «Локомотива» пішла. Розмову «по душах» було вирішено відкласти до 22-го лютого, коли команди зустрінуться на футбольному полі.

Увечері тренувальне заняття було не менш інтенсивним. Упродовж тренування динамівці продемонстрували єдність у досягненні загальної мети. Для проведення двосторонньої гри необхідно було перетягнути ворота стандартного розміру до центру поля. Прагнучи не сачкувати, кожен футболіст узявся за рамку і, незважаючи на втому, спільними зусиллями сумлінно виконали поставлене завдання. «Справжня команда!» – підсумував виконану роботу Ель Каддурі, і зі словами Бадра не можна не погодитися.

Сьогоднішнє тренування пропустив Станіслав Богуш. Динамівський голкіпер не займався разом з усіма у зв'язку з легким ушкодженням, через що під керівництвом Михайла Михайлова працювали лише Шовковський і Бойко. А ось Тіберіу Гіоане сьогодні вже не тільки бігав, а й працював із м’ячем. Утішно, що румунський півзахисник потихеньку набирає ігрові кондиції і в недалекому майбутньому буде готовий допомогти команді.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї (Іспанія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер