Місто Волочиськ: День Незалежності із Зірками футболу

Місто Волочиськ: День Незалежності із Зірками футболу

23 серпня, у День Державного Прапора й напередодні найбільш значущого для кожного українця свята – Дня Незалежності – на міському стадіоні «Юність» за присутності трьох тисяч глядачів команда «Зірки футболу України», до складу якої переважно увійшли колишні гравці «Динамо», провела два міні-матчі з ветеранами футболу Волочиська та військовими з 8-го полку спецназу.

Сама гра, як і всі попередні у «Зірок футболу», пройшла під егідою підтримки української армії в зоні АТО. Привітати волочисців зі святом приїхав віце-президент ФФУ Василь Орлецький, а вів футбольне шоу прес-аташе національної збірної України Олександр Гливинський. Перед грою було багато подарунків та красивих слів. Митрофорний протоієрей Микола Фатич прочитав молитву за мир та єдність України, благословивши наших воїнів на захист своєї землі, всі учасники матчу отримали запашні короваї, а військові ще й комплект форми, в якому відразу ж вийшли на поле.



За «Зірок футболу» в цей святковий день зіграли володар Золотої бутси Олег Саленко, гравець «Динамо-1975» Сергій Кузнецов, володарі Кубка Кубків Василь Рац та Іван Яремчук, багаторазові чемпіони України Віталій Косовський та Сергій Коновалов, чемпіони СРСР Віктор Хлус, Володимир Лозинський, Віктор Мороз та інші відомі гравці.

Свято футболу, організатором якого виступив ТОВ «Агробізнес» та його співзасновники Олег Собуцький та Олексій Коваль, складалося з двох частин. У першій зірки футболу зіграли з ветеранами з команди «Збруч», перемігши 3:0. Голи на рахунку Олега Саленка, Едуарда Цихмейструка та Віталія Косовського. А потім проти уславлених футболістів зіграла команда 8-го полку спецназу. Військові базуються неподалік від Волочиська, у Хмельницькому, а останні півтора року перебувають на передовій, виконуючи найвідповідальніші завдання в зоні АТО. Ворота спецназу захищав командир полку, полковник Олег Нечаєв, та робив це дуже успішно. Ця гра завершилася з рахунком 0:0.



Після матчу його учасники ще довго не залишали стадіон. Воїни-афганці виконували військові пісні, а юні вболівальники обступили футболістів, колекціонуючи автографи та спільні фотографії. У цей святковий вечір Волочиськ став столицею футбольної України! А турне «Зірок футболу» триває, попереду у команди багато матчів на підтримку миру в Україні та наших славних воїнів у зоні АТО.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер