День народження справжнього Динамівця!

День народження справжнього Динамівця!

Капітан та беззмінний воротар «Динамо» впродовж останніх двох десятиліть Олександр Шовковський відзначає День народження! До серйозного за футбольними мірками віку Олександр підійшов із солідним багажем. За його плечима понад півтисячі матчів за «Динамо», майже сотня за національну збірну України. Здобуті, причому неодноразово, всі можливі трофеї на внутрішньоукраїнській арені. Одного лише титулу чемпіона Україні в колекції воротаря дванадцять (!). Це рекордний показник, перевершити який послідовникам Шовковського за футбольним ремеслом якщо і вдасться, то нескоро.

Минулий рік був досить неоднозначним для Олександра. Воротар стабільно виходив у стартовому складі, показував звично високий рівень гри. Одне зі свідчень цього – низький показник пропущених м’ячів, повернення поста № 1 у національній збірній, а також визнання за підсумками року найкращим воротарем Україні. З іншого боку, турнірні успіхи оминали його рідне «Динамо» ... Варто сподіватися, все це з лишком буде перекрито в цьому році, в якому Шовковський окрім виступів за клуб збирається реалізувати давню мрію – зіграти у фінальному турнірі чемпіонату Європи.

ФК «Динамо» (Київ), вся футбольна громадськість України вітає Олександра Шовковського із Днем народження. Нехай виповнюються найзаповітніші бажання, травми оминають, будуть здорові рідні та близькі, а будинок наповнений дитячим сміхом. Продовжуй радувати нас блискучою воротарською майстерністю, допомагай «Динамо» та збірній штурмувати найвищі вершини, які ще вчора здавалися недосяжними.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер