День святого Валентина в «Динамо»

День святого Валентина в «Динамо»

День святого Валентина, 14 лютого, динамівських футболістів застав на зборі в Іспанії, на фінальному етапі підготовки до нового сезону. І як би гравцям того не хотілось, провести свято з коханими не вдасться. Тим не менше, ми поцікавились, хот цього дня вітав футболістів, кого вітали вони, і що власне для них означає День закоханих.

Денис Главіна, півзахисник «Динамо»:
- Сьогодні я обмінявся привітаннями зі своєю дружиною. Взагалі ж, День святого Валентина – свято кохання. Якщо кохаєш людину або просту до неї ставишся – можна зізнатись у своїх почуттях, сказати теплі слова. І їй буде приємно, і тобі.

Євген Хачеріді, захисник «Динамо»:- Не святкую, оскільки не вважаю особливим святом, хоча своїх батьків та дівчину привітав – не більше.

Олександр Рибка, воротар «Динамо»:
- Мене ще ніхто не привітав, тому що я вимкнув телефон (посміхається). Хоча одна дівчина все ж повинна привітати…День закоханих, мені здається, існує чисто символічно –зайвий привід зробити дівчатам подарунки

Денис Олейник, півзахисник «Динамо»:
- Сьогодні я привітав рідних мені людей – маму, дівчину. Отримав привітання і від них. Оскільки це свято кохання, то намагаюсь дарувати тепло ат радість усім близьким мені людям, і це взаємно.

Папе Діакате, захисник «Динамо»:
- Перш за все я привітав дружину – зателефонував і сказав, що дуже кохаю її і нашу дитину. Це свято створене для кохання, але особисто для мене він не несе особливого смислу. Адже слова кохання можна говорити не лише раз у рік.

Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:
- Окрім сестер, мене сьогодні ще ніхто не встиг привітати. Гадаю, що це жіноче свято, тому чоловіки бажають дівчатам та жінкам сімейного щастя і – як же без цього – кохання.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер