День за днем: акцент на тактику та жарти від Ленса

День за днем: акцент на тактику та жарти від Ленса

Акцент на тактику

Як і під час першого тижня другого збору, за винятком матч-днів, у понеділок у графіку команди Олега Блохіна значилися два тренування.

Обидва вони були сконцентровані на тактиці. Ранкове розпочалося з традиційної розминки, продовжилося розтяжкою, відпрацюванням дрібного пасу. Далі були тактичні заняття та вправи, як усім колективом, так і в двох групах. Двома повноцінними складами динамівці без воріт відпрацьовували тактичну розстановку та пересування гравців полем при захисті та при нападі.

Тренаж на якісному газоні

Робота продовжилася й увечері. Сергій Ребров контролював роботу над завершенням атак в один дотик, у той час як Олег Блохін стежив за ігровими вправами.

Відзначимо якісний дренаж тренувальних полів у Marbella Football Center.

На відміну від газону в Бенаавісі, в якому днем раніше запросто можна було втопитися, тут, дивлячись на відмінний стан полів, складно було й уявити, що ще вчора в місті були страшенні зливи.

«Женя, давай корнер!»

Окремо від загальної групи займалися Джермейн Ленс, Євген Хачеріді та Дьємерсі Мбокані, які робили вправи та бігали навколо поля під керівництвом Віталія Кулиби. Інтерес, із яким всі троє стежили за тренуванням основної групи, говорить про бажання хлопців якомога швидше повернутися до повноцінних тренувань.

Отримавши чергові вказівки від Кулиби про темп пробіжки, Джермейн Ленс на кілька хвилин відволікся на товариський матч, що проходив прямо на сусідньому з динамівським тренуванням полі, в якому махачкалінський «Анжі» зустрічався із пловдивським «Локомотивом».

Коли болгари заробили черговий кутовий, Джермейн російською мовою жартома крикнув Хачеріді, який стояв неподалік: «Женя, давай корнер!», показуючи центрбеку йти до штрафного майданчика. А Дані Кікі, який прийшов до кутового прапорця виконувати стандарт, голландець запропонував: «Maybe I'll take the corner?» («Можливо, я подам кутовий?»).

Не лише динамівці проявляли інтерес до сусіднього поля, часом поглядаючи в бік товариського матчу за участю «Анжі», але й навпаки.

Тренування «біло-синіх» відвідав відомий у минулому динамівець та екс-тренер другої команди нашого клубу Андрій Гусін, який працює зараз асистентом Гаджи Гаджиєва в Махачкалі. Андрію Леонідовичу було, що обговорити з Олегом Володимировичем.

У вівторок програма роботи нашої команди дещо зміниться. Замість уже звичних двох тренувань на Marbella Football Center відбудеться лише ранкове, й розпочнеться воно трохи пізніше, ніж зазвичай. Увечері ж на команду чекає теоретичне заняття. А в середу динамівці проведуть хороший тестовий поєдинок проти «Малаги» Бернда Шустера.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер