Денис Бойко: «Арбітра я не ображав, а мене зробили винним»

Денис Бойко: «Арбітра я не ображав, а мене зробили винним»

Голкіпер «Динамо» Денис Бойко зв'язався з редакцією офіційного сайту клубу та дав коментар щодо сюжету у телепрограмі «Великий футбол».

В огляді матчу проти «Маріуполя» Денису приписали нецензурні образи на адресу арбітра зустрічі Віталія Романова після завершення першого тайму.

Позиція Дениса Бойка з цього питання була зовсім іншою:

- Так, після першого тайму я розмовляв із Романовим. Коректно, без образ та, тим паче, без нецензурних висловлювань. Це може підтвердити сам Романов, який чудово чув і бачив. Відповідно, жодних санкцій до мене не було, тому що я не ображав арбітра. Достатньо просто відкрити протокол матчу та подивитися, чи є у мене жовта чи червона картка.

Я довгі роки у великому футболі та дорожу своєю репутацією. На мій погляд, емоційні розмови на полі - це частина гри, але образи один одного неприпустимі. Під час гри може статися всяке, зокрема й розмови на підвищених тонах, але завжди є риса, яку я не переступаю.

У цій ситуації мене дуже обурило, що журналіст каналу «Футбол» не перевірив факти, не подивився у протокол, не з’ясував інформацію. Це дало привід для експертів у студії обговорювати, мовляв, чи маю я отримати червону картку за мат у бік суддів?! Мене публічно зробили винним, хоч і сам арбітр, і один із його помічників чули всі мої фрази, і якби я дозволив собі когось образити, то покарання було б негайно.

Усі можуть помилятися, всі можуть приймати невірні рішення, це є частиною нашого життя. Я дуже сподіваюся, що журналіст, який озвучив цей сюжет і дав хибний привід обговорювати мою нібито негідну поведінку, знайде в собі мужність визнати свою помилку і наступного разу, як мінімум, з’ясовувати інформацію, а не робити висновки в односторонньому порядку.

Зараз уже неважливо, погоджуюся я з рішеннями арбітра чи ні. Важливо те, що я не дозволив собі жодних образ на адресу арбітра, а повідомили зовсім про інше.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер