Денис Бойко: «Команда впоралася з тиском і виклалася на повну»

Денис Бойко: «Команда впоралася з тиском і виклалася на повну»

Голкіпер "Динамо" Денис Бойко прокоментував першу перемогу киян у сезоні чемпіонату України - над "Львовом" (1:0) у поєдинку 4-го туру VBET Ліги.

- Сьогодні була важка гра, але на це є свої причини, не хочеться зараз у них вдаватися. Суперник добре захищався та майже не атакував. Ми знали, що опоненти гратимуть саме так, тому відштовхувалися від своєї гри. Нам потрібно було знайти шляхи, як розкрити оборону суперника.

- На полі було багато емоцій, наскільки вони заважали?

- Емоції завжди бувають на футбольному полі. Трапляються трохи некомпетентні люди, які висловлюються, не знаючи, що вони кажуть. Тому не хочу говорити про емоції, давайте тільки про футбол.

- Наскільки на команду тиснула тривала незадовільна серія?

- Звичайно, тиск відчувається, адже ми програли два матчі поспіль у чемпіонаті України та три в єврокубках. Однак, вважаю, уся команда без виключення впоралася з цим тиском. Хлопці сьогодні молодці, хоча було дійсно важко, адже у нас матчі з другого дня на третій, багато переїздів і перельотів. Думаю, ви самі розумієте, що це займає не одну-дві години і також впливає на фізичну форму. Але сьогодні всі виклалися на повну та здобули перемогу. Це найголовніше. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер