Денис Гармаш – найкращий гравець «Динамо» в листопаді

Денис Гармаш – найкращий гравець «Динамо» в листопаді

Прийшов час підбити підсумки голосування за найкращого Favbet гравця київського «Динамо» за підсумками листопада.

Минулий місяць виявився традиційно насиченим для динамівців – команда провела п'ять матчів: три зустрічі української Прем'єр-ліги та два поєдинки Ліги чемпіонів. «Біло-сині» здобули дві перемоги (над «Чорноморцем» – 6:1 та «Минаєм» – 2:0), а також програли «Ворсклі» у чемпіонаті (1:2) та в єврокубковому турнірі поступилися «Барселоні» (0:1) й «Баварії» (1:2).

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками опитувань було сформовано п'ятірку номінантів на звання Favbet гравця місяця. До неї увійшли: Віталій Буяльський, Вітіньйо, Денис Гармаш, Віктор Циганков та Микола Шапаренко.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в листопаді взяли участь понад п'ять з половиною тисяч респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 38% – за Дениса Гармаша. Минулого місяця хавбек, перекваліфікований на форварда, взяв участь у всіх матчах «біло-синіх», у яких забив два м'ячі – у ворота «Чорноморця» та мюнхенської «Баварії».

Топ-5 гравців «Динамо» в листопаді на думку вболівальників:

1. Гармаш – 38%

2. Шапаренко – 34%

3. Циганков – 15%

4. Вітіньо – 8%

5. Буяльський – 5%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер