Денис Ігнатенко: «Змагальний момент додає емоцій у тренування»

Денис Ігнатенко: «Змагальний момент додає емоцій у тренування»

Воротар «Динамо» U19 Денис Ігнатенко розповів про контрольний матч з турецьким «Антальяспором», навантаженнях на зборі в Туреччині та підготовку до матчу Юнацької Ліги УЄФА проти іспанського «Депортиво»:

- З ігровим навантаженням справляюся добре, до виїзду на збір ми ще тренувалися у Києві, виконували бігову роботу, тож витримую нормально. З «Антальяспором» наша команда зіграла непогано, всі намагалися виконати установку тренера. Пропустили необов'язковий гол у першому таймі, але так буває.

- Що «Динамо» U19 зможе пред'явити «Депортіво» у Юнацькій Лізі УЄФА?

- Ми робимо акцент на швидких атаках та контратаках, а також відпрацьовуємо на тренуваннях вихід з оборони, розвиток атак та завершення.

- А якою була головна спрямованість сьогоднішнього заняття?

- Розвиток атаки та вихід з оборони.

- Розкажіть про вправу «равлик» з м'ячем, яку ви робили на початку тренування.

- Це не дуже важкий елемент, його добре робити якраз під час розминки, щоб відчути м'яч та розім'яти гомілкостоп. Далі ми відпрацьовували атаки 3 у 2 та 1 в 1 на флангах, тому наша воротарська робота полягала в тому, щоб підготувати нас до цієї вправи. Потрібно було добре рухатися та пострибати.

– З чого складалася ваша індивідуальна робота з тренером?

- Ми з іншими воротарями змінювали один одного по черзі, щоби кожен попрацював з тренером. Ми не стояли у воротах, не чекали на свою чергу, а отримали більше навантаження.

- У кого в команді найсильніший удар?

- Напевно, у Максима Дячука, точніший за всіх – у Сашка Яцика та Антона Царенка, а хитріший за всіх – у Діми Мельниченка.

- У вас часто бувають парі між польовими гравцями та воротарями – чи цей компонент додає змагального настрою?

- Звичайно. Це допомагає додати емоцій у тренування, щоб ми не бігали просто так. Це дуже добре впливає на ігрові моменти.

- Здавалося, що сьогодні Ігор Костюк був не дуже задоволений вашою роботою під час комбінацій та передач.

- Можливо, це через те, що вчора був вихідний, і не всі ще прокинулися та включились у роботу. Думаю, увечері вже буде краще. Загалом ми працюємо достатньо інтенсивно, навантаження хороше, але справляємося.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер