Денис Попов: «Набираємо оберти – це найголовніше»

Денис Попов: «Набираємо оберти – це найголовніше»

Захисник «Динамо» Денис Попов, який відзначає сьогодні 24-й день народження, поділився враженнями від переможного спарингу з латвійською «Лієпаєю» (2:0) та підтримки українців на трибунах в Анталії.

- Вітаємо з днем народження! Відсвяткувати перемогу, нехай і в товариському матчі, у компанії українських вболівальників – мабуть, найкращий подарунок?

- Так, приємно, що навіть у Туреччині у нас є така підтримка. Добре, що ми сьогодні виграли. Вважаю, що провели дуже хороший спаринг. Набираємо оберти – це для нас найголовніше.

- Що ти відчував, коли з трибуни лунали вітання з днем народження?

- Приємно, що на матч завітала така велика кількість наших співвітчизників і, зокрема, дітей. Було помітно, що вони вболівали за нас і вітали щиро, тому дуже їм вдячний.

- В якій функціональній готовності зараз перебуває «Динамо»?

- Не можу сказати про функціональну готовність у відсотках, але ми почуваємося на полі вже набагато краще, є певний запас. У нашій команді багато молоді, тому дещо вдається, а дещо – ще ні, але ми стараємося та будемо награвати взаєморозуміння на полі, щоб краще виглядати в подальшому.

- Більш досвідчені гравці взяли молодь під своє крило?

- Якщо ми хочемо досягати результатів, потрібно підтримувати молодь, щоб вона якомога скоріше підіймалася на рівень київського «Динамо» та допомагала нашим перемогам. 


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер