Денис Попов: «Зараз основна робота – бігова, тобто те, що ми найбільше «полюбляємо»

Денис Попов: «Зараз основна робота – бігова, тобто те, що ми найбільше «полюбляємо»

Захисник «Динамо» Денис Попов поділився враженнями від перших тренувальних днів, а також оцінив новачка «біло-синіх» Браяна Себальйоса.

- Це вже не перший тренувальний день. Потихеньку втягуєтеся в роботу?

- Так, у нас зараз великі навантаження, тож трохи важкувато. Але хлопці виконують усю роботу, стараються – думаю, всі готувалися під час відпустки. Зараз після інтенсивного циклу матимемо один напіввихідний, і далі будемо продовжувати готуватися у дворазовому режимі.

- Сьогодні зранку ви займалися в залі, а ввечері вже працювали виключно на тренувальному полі…

- Зараз у нас зал більше для активації м’язів, розминки. Основна ж робота зараз бігова, накрутити кілометраж – те що ми найбільше «полюбляємо». Думаю, з часом бігове навантаження спадатиме, і вже більший акцент робитиметься на залі та силових вправах.

- Зараз найважча робота – це бігова?

- Так, безперечно. Плюс ще жарко – понад 30 градусів на вулиці. Не те щоб важко, але задуха, дихати немає чим, усе плавиться.

- Що важливо в таку спеку для спортсмена? Чи рятує велика кількість води?

- Ми всі професіонали, і кожен по собі знає, що для нього краще, щоб переносити подібні кліматичні умови. Відновлюємося, відчуваємо по собі, кому що потрібно.

- Сьогодні команді представили новачка – конкурента на позиції центрального захисника. Чи встигнув скласти перше враження по першому тренуванню?

- Непогано з м’ячем діє. Але подивимося на нього в матчі з «Шахтарем» (посміхається). По першому дню важко сказати, потрібно в справжньому «бою» з хорошою командою перевірити. Загалом, якщо його запросили до «Динамо», то поганим футболістом він точно не може бути.

- Які очікування від закордонного збору?

- На даний момент поки не думаємо про це. Зараз потрібно привести всіх гравців до спільних кондицій, набігати певний кілометраж, набрати фізичні кондиції. На зборах, як завжди, тренерський штаб буде награвати певні зв’язки та комбінації, і вже ближче до офіційних матчів будуть визначатися зі складом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер