Денис БАЛАН: «Є привід проявити себе»

Денис БАЛАН: «Є привід проявити себе»

Там він у складі молодіжного складу «Дніпра» зіграв у всіх 18 матчах молодіжної першості.

- Денисе, чи задоволений ти часом, проведеним в оренді?

- Моя оренда була розрахована на півроку. Я там досить багато грав, набрався досвіду, отримав ігрову практику. Зараз тренуюся, показую себе. Далі буде видно. Керівництво буде вирішувати, домовлятися. Можливо, я знадоблюся тут. Тренер все скаже.

- Які плани на найближчий час?

- Зараз готуємося до турніру Макарова. Там виступить змішаний склад молодіжної команди і U-19, а також «Динамо-2». Зараз починається ігровий підготовчий період, це час на те, щоб набрати ігровий тонус, отримати ігрову практику. Для тренерів це час визначитися, хто з хлопців потрібен, а хто ні. У деяких гравців закінчуються контракти, тож у них є привід проявити себе найкращим чином, довести, що вони потрібні команді.

- Ти повернувся з оренди. У тебе більше бажання спробувати закріпитися в «Динамо» чи тобі більше до душі було грати в іншій команді, де було простіше потрапити до складу?

- «Динамо» є «Динамо», і, звичайно ж, мені хочеться грати тут. Але все ж мій вік - 19 років, а скоро буде 20 - це той вік, коли потрібно грати. Для мене важливо отримувати ігрову практику.

- Тобто зараз у тебе напевно в планах проявити себе якнайкраще на кубку Макарова?

- Звичайно! А далі буде видно, там вже скажуть, потрібен я чи не потрібен, будуть на мене розраховувати чи не будуть. Тоді вже будемо визначатися, що робити далі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер